Kuva: Jani Nieminen

OTTELURAPORTTI: VJS taistelee arvokkaan vieraspisteen Kalliosta!

VJS ja HJK Akatemia päätyivät pistejakoon perjantai-iltana 14.6. ottelun päättyessä 1-1 (1-1) tasatulokseen. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

VJS kohtasi perjantaina 14.6. vierasottelussa paikallisvastustaja HJK Akatemian. Odotettavissa oli kova ottelu, sillä HJK Akatemialla ennen perjantai-illan ottelua oli kasassa peräti seitsemän ottelun pituinen voittoputki. VJS puolestaan oli voittanut edellisessä ottelussaan sarjan kärkijoukkue TPS:n, joten joukkue lähti itsevarmana ja voitonnälkäisenä Helsinkiin taistelemaan pisteistä.

Ottelun käynnistyttyä pallonhallinta siirtyi nopeasti HJK-painoitteiseksi. HJK pyrki etenemään laidan kautta ja murtamaan VJS:n puolustusta keskityksillä. Kotijoukkue HJK siirtyi 20. minuutilla kulman jälkitilanteesta 1-0 johtoon. Vierasjoukkue VJS kuittasi tilanteen kuitenkin jo heti seuraavalla minuutilla ja tasoitti ottelun 1-1. VJS:n hyökkääjä Kerttu Kiviniemi pääsi ottamaan kontaktin vastustajan puolustajaan, jonka seurauksena Sonja Seppäsen antama keskitys päätyi vastustajan maaliin oman heidän pelaajan kautta. Enempää maaleja ottelussa ei nähty, vaikka HJK jatkoi läpi ottelun painostusta VJS:n maalilla. VJS:n uhrautuva puolustus kuitenkin kesti ottelun loppuun saakka.

Kuva: Jani Nieminen

Päävalmentaja Aku Jokinen on tyytyväinen joukkueensa peliesitykseen:

– Saatiin Klubin voittoputki katkaistua ja tehtiin pisteen eteen erittäin paljon töitä, joten oikein tyytyväinen tähän vieraspisteeseen. Parannettavaakin toki jäi, ja oli positiivista huomata pelin jälkeen pelaajien kehonkielestä että ihan täysin tyytyväisiä ei oltu omaan tekemiseen vaikka arvokas ja vaikea piste saatiinkin hankittua. HJK pystyi pakottamaan meidät alemmas kuin oli ehkä tarkoitus ja pääsi meidän boksiin ja sen lähelle välillä turhan helposti, mutta sitten taas boksissa puolustaminen ja oman maalin suojelu oli meillä hyvällä tasolla.

HJK AKATEMIA – VJS
Aloituskokoonpano:
99 Ilovuori | MV
3 Helasterä
5 Kivinen
9 Rantala
10 Seppänen
11 Kattelus | C
15 Aakko
17 Siidorov
21 Himberg
23 Kiviniemi
24 Kumpulainen

Vaihtopelaajat:
1 Timonen | MV
2 Honkimaa
16 Oksanen
19 Rautasola
20 Hannula
22 Orrainen
39 Ericsson