Kuva: Jari Mäensivu

OTTELUENNAKKO: VJS saa vieraakseen FC Inter 2:sen keskiviikkona

Suomen Cupissa neljännesvälieriin mennyt VJS:n miesten edustusjoukkue pelaa seuraavan sarjapelinsä keskiviikkona 19.6. FC Inter 2:sta vastaan.  

Miesten edustusjoukkue pelaa seuraavan sarjaottelunsa keskiviikkona 19.6. kotona Myyrmäessä. Vastaan saapuu Kakkosen B-lohkoa johtava FC Inter 2, jonka VJS kohtasi viimeksi huhtikuussa. Silloin peli päättyi 4–3 Interin voittoon. 

Inter johtaa B-lohkon sarjataulukkoa yhdellä pisteellä seuraavaan TamU:un, jolla on kuitenkin kaksi peliä turkulaisia enemmän. 

– Inter on varmasti aktiivinen, yrittää prässätä ja haluaa tulla omista onnistuneesti pois. Yritämme iskeä vastaan ja taistella pisteistä, miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark sanoo. 

– Koitetaan omalla pelillä päästä vastaamaan niihin haasteisiin, mitä Inter asettaa. 

VJS eteni viime lauantaina 15.6. pelatusta Suomen Cupin ottelusta neljännesvälieriin. Kuva: Jari Mäensivu

VJS pelasi viimeksi lauantaina 15.6., kun Suomen Cupin 5. kierroksella vastassa oli Atlantis FC. Kovan ja jännittävän pelin ja pilkkukisan päätteeksi VJS selvisi Cupissa jatkoon neljännesvälieriin. Juhlat eivät kuitenkaan voineet kestää kauaa, kun katseet piti jo kääntää kohti keskiviikon sarjaottelua. 

– Meillä on ollut ihan perus valmistautuminen. Vähän palauteltu ja käyty läpi, mitä siellä pelissä ehkä tapahtuu. Koitetaan pelata niin hyvin kuin osataan keskiviikkona. Ei mitään normaalista poikkeavaa, Ekmark summaa. 

VJS – FC Inter 2 
Miesten Kakkonen 
Ke 19.6. 
Klo 18.30 
Myyrmäen Jalkapallostadion 

Liput: 4 €/8 € 

Alle 7-vuotiaat otteluihin sisään ilmaiseksi. 
VJS-jäsenet kuvallisella myClub-jäsenkortilla sisään ilmaiseksi.