Matias Syrjäläinen jatkaa VJS-paidassa

Kolmatta kauttaan miesten edustusjoukkueessa starttaava Matias ”Masa” Syrjäläinen on tuttu kasvo VJS-yhteisölle. Syrjäläinen kävi juniorivuosinaan pelaamassa kolmen kauden ajan HJK:ssa, mutta muuten pelaaja on pelannut VJS:ssä.

Positiivinen ja energinen Syrjäläinen on yksi miesten edustusjoukkueen kauden 2024 kapteeneista. Syrjäläinen uskoo joukkueen tasoon tulevalla kaudella.

– Odotukset joukkueelle on, että pystytään kamppailemaan kärkisijoista tulevalla kaudella ja päästä cupeissa pitkälle, Syrjäläinen summaa.

Syrjäläinen kokee, että tulevalla kaudella hänen roolinsa tulee olemaan joukkueessa iso ja että hän pystyy omalla pelillään auttamaan joukkuetta mahdollisimman paljon kohti tavoitteita.

– Henkilökohtaiset tavoitteeni on ottaa jälleen yksi askel eteenpäin pelaajana, saada paljon vastuuta peleissä ja sitä kautta kehittyä. Tavoitteeni on myös auttaa joukkuetta omalla panoksellani niin hyvin kuin mahdollista.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark luottaa Syrjäläisen osaamiseen myös sarjatasoa ylempänä tulevalla kaudella.

– Masa oli yksi joukkueen avainpelaajista viime kaudella. Hän tekee paljon töitä, tietää mitä voittaminen vaatii ja on parhaimmillaan silloin, kun sitä vaaditaan, Ekmark sanoo.