Kevin Nurmi siirtyy Länsi-Vantaan Ylpeyteen

Viime kaudella 24 maalia miesten Kolmosessa tykittänyt Kevin Nurmi siirtyy Länsi-Vantaan Ylpeyden riveihin. Jalkapallon VJS:ssä lapsena aloittanut ja Atletico Malmissa ja Käpylän Pallossa aiemmin pelannut Nurmi on allekirjoittanut kauden 2024 kestävän sopimuksella, johon sisältyy optio kaudelle 2025.

Nurmen odotukset tulevalle kaudelle VJS:n paidassa ovat selkeät: joukkue taistelee noususta sarjaporrasta ylemmäs.

– Olen maalintekijä. Henkilökohtaiset tavoitteeni on, että kaudella tulee paljon maaleja ja syöttöjä, Kolmosen Etelän maalipörssin viime kaudella voittanut Nurmi sanoo.

Nurmi kuvailee itseään nopeaksi, ahkeraksi ja ovelaksi pelaajaksi. Myös miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark uskoo maalitykin ominaisuuksiin.

– Kevin on nopea ja fyysisesti lahjakas. Kovalla työnteolla uskon, että hän tulee olemaan meille erittäin tärkeä pelaaja tulevalla kaudella, Ekmark sanoo.

Joukkueen valmentaja ja VJS:n huippu-urheiluvaiheen valmennuspäällikkö Edward Finch on vakuuttunut Nurmen pelaamisesta sekä sitoutumisesta.

– Olen seurannut Kevinin kehitystä tarkasti niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin jo ennen hänen debyyttiään Atleticon ykkösjoukkueessa. Hän on yhtä energinen kopissa kuin vastustajan kenttäpuoliskolla, ja hänen taitava oikea jalkansa on vaikuttava. Hän on tehnyt päätöksen keskittyä nyt enemmän jalkapalloon, ja sen motivaation avulla olen varma, että hän pystyy ottamaan askeleen ylemmälle tasolle kysynnän ja kilpailun suhteen tällä kaudella, Finch sanoo.

Miesten edustusjoukkueella on uusi Instagram-tili – seuraa joukkuetta täällä