Benjamin Thurling VJS:n paitaan loppukaudeksi 

Keskikenttäpelaaja Benjamin “Ben” Thurling siirtyy Länsi-Vantaan Ylpeyden riveihin loppukaudeksi 2024. Aiemmin Puotinkylän Valtissa, AC Allianssissa, HJK:ssa, PK-35:ssa, Hongassa, PS Kemissä, FC Viikingeissä, Gnistanissa, KäPa:ssa sekä FC Futurassa pelannut Thurling kärsi viime kaudella loukkaantumisesta ja oli sen takia pitkään sivussa. Nyt kuntoutunut Thurling on valmis jälleen kentälle, nyt VJS:n väreissä. 

– Tulen hyvillä fiiliksillä VJS:ään. Olen intoa täynnä päästä pelaamaan ja nauttimaan taas jalkapallosta, Thurling sanoo. 

Noin kuukauden VJS:n miesten edustusjoukkueen mukana olleella Thurlingilla on tavoitteena päästä pelaamaan mahdollisimman paljon tällä kaudella. 

– Tavoitteeni on pelata mahdollisimman hyvä kausi ja kehittyä taas pelaajana paremmaksi. Tasapelit kun vielä käännetään voitoiksi, niin ollaan kärkikahinoissa mukana. Focus aina vain seuraavassa pelissä ja lähdetään voittamaan, niin hyvä kausi tulee. 

Monipuolinen keskikenttäpelaaja lukee vahvuuksiinsa luovuuden, hyvän jalan, tempokuljetukset sekä kaksinkamppailupelaamisen. VJS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark luottaa Thurlingin monipuoliseen kokemukseen kentällä.  

– Ben on kokenut Kakkosen pelaaja ja on pelannut Kakkosessa pitkään hyvällä tasolla. Hän tuo varmasti rutiinia ja osaamista etenkin pallolliseen peliin meidän keskikentälle, Ekmark sanoo. 

VJS:n huippu-urheiluvaiheen valmennuspäällikkö ja miesten edustusjoukkueen valmentaja Edward Finch on tyytyväinen Thurlingin tähänastisiin näyttöihin. 

– Ben on monipuolinen keskikenttäpelaaja, joka on sopeutunut hyvin erilaisten keskikenttärooliemme vaatimuksiin. Hänen kokonaisvaltaiset kykynsä ovat vahvat, samoin hänen syöttövalikoimansa sekä taidot pallon kanssa, Finch sanoo. 

Tervetuloa VJS-perheeseen Ben!