Anni Kattelus jatkosopimukseen!

Laitapelaaja Anni Kattelus (s. 1999) on solminut tulevan kauden kattavan jatkosopimuksen Vantaan Jalkapalloseuran kanssa. Kuluneella kaudella Kattelus pelasi Naisten Kakkosen viidessätoista ottelussa, joista kolmetoista aloituskokoonpanossa. Lisäksi Kattelus esiintyi kertaalleen Naisten Suomen Cupin ottelussa. Maalinteossa laitahyökkääjänä pelannut Kattelus onnistui neljästi.

Kattelus kertoo tavoitteekseen tulevalle kaudelle saada ehjä ja nousujohteinen kausi.

– Kuluneen kauden pelasin itselleni uudella pelipaikalla, joten tavoitteenani on jatkaa kehitystä siitä mihin viime kausi päättyi. Lisäksi viime kaudella kärsin muutamista loukkaantumisista, jotka olisi tarkoitus nyt tulevalla kaudella välttää.

– Olen tyytyväinen jatkosopimukseen. Meillä on kasassa hyvä joukkue ja treeneissä tekeminen on ollut hyvää. Myös uudet pelaajat ovat päässeet hyvin sisään joukkueeseen ja omaksuneet meidän pelitapaa.

Kuva: Jari Mäensivu

Naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Aku Jokinen on tyytyväinen Katteluksen jatkosopimukseen.

– Kapteeni Kattelus on ehdottomasti luottopelaajiamme monellakin tapaa. Viime kaudelle pelipaikka vaihtui laitapuolustajasta laitahyökkääjäksi, ja sen lisäksi on osoittanut talven peleissä käyttökelpoisuutensa myös keskushyökkääjän paikalla eli Annin voi heittää kentälle useammalle paikalle ja olla silti luottavaisin mielin, että homma hoituu. Tunnollinen treenaaja ja pitkän linjan VJS-pelaaja. Johtajatyyppinä ei varmasti ole äänekkäimmästä päästä, vaan johtaa enemmän esimerkin kautta. Viime kausi toi pelipaikkavaihdoksen myötä henkilökohtaisen maaliennätyksen ja useita maalisyöttöjä, tälle kaudelle tavoitteena on saada Annista vieläkin enemmän tehoja irti hyökkäyspäässä. Boksipelaamiseen ja 1v1-pelaamiseen pallollisena kaipaa vielä hitusen röyhkeyttä lisää.