OTTELURAPORTTI: Tylyt loppulukemat vierasottelusta Tampereella

Naisten Ykkösen Alempi loppusarja alkoi VJS:n osalta tyrmäävällä tappiolla Tampereella. Lauantaina 21.9. pelattu ottelu Ilves/2:sta vastaan päättyi lopulta 8-2 (4-0) lukemiin. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Tampereen Vuores ei ole VJS:lle helppo paikka. Joukkueiden edellinen kohtaaminen samalla kentällä päättyi tamperelaisten 6-1 voittoon. VJS lähti Tampereelle hakemaan revanssia ja taistelemaan tärkeistä pisteistä. Ilves/2 tarjoili kuitenkin vierasjoukkueelle kylmää kyytiä ja ensimmäisellä puoliajalla tilanne oli jo 4-0 kotijoukkueen hyväksi. Toiselle puoliajalle VJS muutti ryhmitystään ja pyrki saamaan kavennusmaalia. VJS onnistuikin kahdesti maalinteossa toisella puoliajalla Ella Aakkon ja Kerttu Kiviniemen osumilla. Loppulukemiksi kuitenkin jäi tylyt 8-2, tamperelaisten onnistuttua vielä neljästi toisella puoliajalla.

– Tulos on aika selvä, ei selittelyjä. Heikosti puolustettu avausmaali heti alkuun ja perään kulmasta oma maali, sen jälkeen päästiin vähän peliin mukaan ja käytiin ylärimassa ja tuhrittiin avopaikka. Siihen kohtaan kun olisi saatu kavennus niin varmasti olisi ollut eri peli. Sen sijaan annettiin ekan jakson loppuun vielä kolmas ja sen jälkeen neljäskin ja tokalle puolikkaalle oli aika tekemätön paikka pelata enää voitosta. Tietenkin nostettiin riskitasoja tappioasemassa aika paljon eikä se tuottanut tällä kertaa tulosta. Elämä ja jalkapallo kuitenkin jatkuu, joten jatketaan harjoituksia ja lähdetään voittamaan seuraavaa peliä, toteaa päävalmentaja Aku Jokinen.

ILVES/2 – VJS
Aloituskokoonpano:
99 Leiste
5 Kivinen
6 Konttinen
7 Kurhela
10 Seppänen
11 Kattelus
13 Leminen
15 Aakko
17 Siidorov
19 Rautasola
33 Juntunen

Vaihtopelaajat:
1 Timonen
2 Honkimaa
3 Helasterä
14 Lipponen
22 Orrainen
23 Kiviniemi
39 Ericsson