OTTELURAPORTTI: Sarja-avauksessa pisteet jäivät Kotkaan

Naisten edustusjoukkue avasi Naisten Ykkösen sarjakauden viime viikon sunnuntaina 14.4. vierasottelulla Kotkassa FC KTP:n vieraana. Ottelun lopputulokseksi vihellettiin lopulta 6-1 (3-0) kotijoukkueen hyväksi ja siten pisteet jäivät Kotkaan. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Kotijoukkue rankaisi armottomasti vierasjoukkueen virheistä, ja ensimmäinen maali kirjattiin jo neljännelle minuutille kotijoukkueen toimesta. Ensimmäinen puoliaika jatkui kotijoukkueen hallinnassa. Toisen puoliajan alkuun vierasjoukkue sai omaa peliään kulkemaan ja Emilia Rautasola viimeisteli vieraiden ainoan maalin 48. minuutilla. Vierasjoukkueen hyvästä vaiheesta huolimatta enempää tasoitusmaaleja ei vierasjoukkueen toimesta nähty. Kotijoukkue sen sijaan viimeisteli tehokkaasti omista paikoistaan, ja ottelun lopputulokseksi vihellettiin lopulta 6-1.

Päävalmentaja Aku Jokinen joukkueineen ei selkeänumeroisen lopputuloksen myötä ole tyytyväinen sarja-avaukseen:

– Pelistä ei kauheasti jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Meidän pelisuunnitelma suli oikeastaan jo ensi minuuteilla ja KTP rankaisi erittäin tehokkaasti meidän virheistä. Toisen puoliajan alkuun saatiin pieni parannus, mutta rehellisyyden nimissä ei oltu kyllä missään vaiheessa riittävällä tasolla tänään. No, kausi startattu joka tapauksessa ja nyt se on nähty mille tasolle meidän pitää päästä jos halutaan sarjassa menestyä.

Kuva: Jari Mäensivu

Naisten edustusjoukkue jahtaa edelleen siis avausvoittoaan ja ensimmäisiä pisteitä Naisten Ykkösessä. Pistejahdissa joukkue onkin seuraavan kerran tämän viikon lauantaina 20.4. kello 14:00, kun naiset pelaavat kauden ensimmäisen kotiottelunsa Myyrmäen Jalkapallostadionilla. Naisten vieraaksi saapuu viime kauden päätteeksi Kansallisesta Liigasta pudonnut ONS.

FC KTP – VJS

Aloituskokoonpano:
1 Timonen Ella | MV
2 Honkimaa Fanni (76′ 3 Helasterä Vilma)
5 Kivinen Erica
6 Konttinen Elsa
7 Kurhela Lumi
21 Himberg Noora (76′ 13 Leminen Joanna)
15 Aakko Ella
11 Kattelus Anni | C (46′ 16 Oksanen Sini)
17 Siidorov Noora
23 Kiviniemi Kerttu
30 Ericsson Ella (46′ 83 Rautasola Emilia)

Vaihtopelaajat:
40 Keskisarja Martta | MV
3 Helasterä Vilma (76′ 2 Honkimaa Fanni)
8 Lipponen Kia
13 Leminen Joanna (76′ 21 Himberg Noora)
16 Oksanen Sini (46′ 11 Kattelus Anni)
26 Orrainen Hanna
83 Rautasola Emilia (46′ 30 Ericsson Ella)