OTTELURAPORTTI: Naiset taipuvat ottelun viime hetkillä tappioon

Naiset korkkasivat kotikentän lauantaina 20.4., kun vieraaksi saapui Oulun Nice Soccer. Kotijoukkue nousi upeasti tappioasemasta tasoihin, joka piti ottelun lisäajalle saakka. Kotijoukkue joutui kuitenkin taipumaan oululaisille lisäajan rangaistuspotkun seurauksena ja ottelun lopputulokseksi kirjattiin 2-3 (0-2). Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Naiset aloittivat ottelun pirteästi. Ensimmäisellä puoliajan alkupuolella kotijoukkue pääsi kokeilemaan vastustajan maalitolppia pariinkin otteeseen. Tilanne pysyi kuitenkin tasaisena, kunnes 38. minuutilla oululaiset pääsivät viimeistelemään ensimmäisen maalin. Seuraava takaisku tuli vain muutama minuutti myöhemmin ja 41. minuutilla vastustaja siirtyi 0-2 johtoasemaan, joka säilyi puoliajalle saakka.

Toiselle puoliajalle palasi sisuuntunut kotijoukkue, joka halusi nousta ja tasoittaa ottelun. Kotijoukkue saikin heti toisen puoliajan alkuun hyvän vaiheen. Ensiksi Emilia Rautasola laukoi upeasti pallon maaliin 53. minuutilla ja Helmi Kumpulainen tasoitti ottelun 62. minuutilla. Ottelu pysyi tasalukemissa 90+7. minuutille saakka. Vierasjoukkue sai lisäajan viimeisillä minuuteilla rangaistuspotkun, jonka turvin oululaiset nousivat ottelun voittoon.

Kuva: Jari Mäensivu

Päävalmentaja Aku Jokinen on pettynyt ottelun lopputulokseen:

– Olisimme ansainneet enemmän tästä ottelusta. Fiilis ei tietenkään ole hyvä lopputulokseen nähden, mutta pelin sisällä olemme menossa oikeaan suuntaan.