Ville Lindqvist Old Starsiin

Old Stars nappasi riveihinsä tutun pelurin, kun keskikentällä ja topparina viihtyvä Ville Lindqvist siirtyy joukkueeseen paikalliskilpailija Riipilän Raketista.

 

Ville on joukkueelle entuudestaan tuttu mies.

”Linkkari” on pitkän linjan VJS:läinen ja aloitti futiksen aikoinaan VJS P89 Lyonissa vuotta vanhempien kanssa. Samassa korttelijoukkueessa pelasi muuten nykyään Huuhkajista tuttu Juhani Ojala. Lindqvist kantoi länsi-vantaalaisten värejä aina A-junioreihin asti, kunnes kyseinen ikäluokka yhdistyi paikalliskilpailija Tipsin kanssa Vantaan uudeksi edustusjoukkueeksi. Juniorivuosien jälkeen Ville on pelannut Kolmosta ja Nelosta RiRan lisäksi VJS:ssä, Allianssi Vantaassa ja Tipsissä.

Nyt on kuitenkin edessä taas paluu kasvattajaseuraan vanhojen tuttujen pelikaverien keskuuteen. Mikä sai miehen siirtymään Old Starsiin?

Alun perin oli vain tarkoitus tulla treenaamaan joukkueen kanssa, koska RiRa ei harjoittele talvella. Old Starsissa on kuitenkin paljon vanhoja tuttuja jätkiä, joiden kanssa pelaaminen maistuu. Lisäksi on kiva, että pääsee treenaamaan säännöllisesti kerran viikossa. Olikin mukava kuulla ekoissa treeneissä, että joukkueeseen mahtuu mukaan.

Miltä meno on maistunut ja millä mielin lähdet huhtikuun lopussa alkavaan kauteen?

Talven treenit alkoivat pienten polvivaivojen kanssa ja välillä turhautti, kun jouduin niiden vuoksi jäämään sivuun. Nyt tilanne on kuitenkin sen suhteen jo parempi. Treeneissä on ollut hyvä meininki, koska peliajasta taistelee niin tasaisen hyvä ryhmä. Meillä on hyvä ja motivoitunut ryhmä kasassa!

Toivonkin, että pystytään pelaamaan tulevalla kaudella yhtenäisenä joukkueena riittävän nöyrästi ja rennosti. Henkilökohtaisella tasolla odotan, että pystyn pelaamaan Old Starsissa parasta futista, mitä olen koskaan pelannut.

 

Ville on ollut hyvällä jalalla mukana ja sitoutunut alusta asti joukkueen toimintaan. Lähtökohdat em. tavoitteille ovat siis olemassa. Viikonloppuna mies nähdään ensimmäistä kertaa otteluvahvuudessa, kun joukkue kohtaa lauantaina Stadin Nelosen PPJ:n ja sunnuntaina Gnistanin ikämiehet.

 

Tervetuloa messiin Ville!