Vahvistusta Old Starsin takalinjoille!

Pajtim palaa kasvattajaseuraansa.

VJS Fiorentinassa (P90) juuri ennen vuosituhannen vaihdetta uransa aloittanut Pajtim Sadiku palaa kasvattajaseuraansa pitkän kierroksen jälkeen. B-juniori-iässä VJS:sta PK-35:een loikannut ”Pate” voitti aikoinaan punamustien riveissä A-juniorien Suomen mestaruuden (ja SM-hopeaa) ennen kuin matka jatkui Kakkosessa pelanneen Pallokerho Keski-Uusimaan riveihin. PKKU:n jälkeen Sadiku on pelannut Kolmosta HDS:ssa ja Allianssi Vantaassa, mutta pahat polvivammat pitivät miehen sivussa pelikentiltä yli kaksi ja puoli vuotta.

 

Nyt Pajtim on kuitenkin treenannut Old Starsin mukana talven ja pelikunto on pikkuhiljaa palaamassa. Mikä sai tulemaan Old Starsiin ja miltä treeneissä on tuntunut?

-Vanhat kaverit ja etenkin ”Vantaan Zlatan” (Petsku) saivat innostumaan jengistä. Kuulin joukkueesta hyvää ja tunsin paljon jätkiä entuudestaan. Tuli fiilis, että tämä on oikea jengi mulle.

Treeneissä on tuntunut hyvältä! Alussa oli tosi hyvä, että pelattiin paljon. Multa on leikattu kummastakin polvesta eturistisiteet ja toisesta myös kierukka, joten pitkän tauon jälkeen en ollut ihan parhaassa kunnossa. Nyt suunta on kuitenkin ylöspäin!

 

Pajtim oli mukana jo joukkueen ensimmäisessä treenipelissä SAPAA vastaan ja pienten alkuvaikeuksien jälkeen antoi jopa upean läpisyötön, josta Petsku karkasi maalintekoon. Millä mielin sarjakauteen?

 

-Hyvällä mielellä lähden ensi kauteen. Pitkään olen ollut pelaamatta, mutta koitan auttaa joukkuetta taistelemaan noususta Kolmoseen. Kannustajiakin lupaan tuoda kentän laidalle.

 

Manageri on ollut myös mielissään uudesta pelurista.

– Kartoitimme Pajtimia joukkueeseen ensimmäisen kerran jo pari vuotta sitten. Tuolloin polvivammat kuitenkin estivät paluun kentille. Hienoa, että mies on nyt saatu mukaan.

Pate tuo kokemusta ja paljon kaivattua puhetta meidän takalinjoille ja on alusta asti sitoutunut hyvällä asenteella joukkueen toimintaan. Oikean jalan keskitykset ovat myös viime aikoina napsuneet aika hyvällä prosentilla pelikavereille, joten kenties tehojakin on lupa odottaa.

 

Tervetuloa Pajtim!