Tervetuloa VJS:n
2012 syntyneiden tyttöjen (TU11) joukkuesivuilleJoukkueinfo

Tervetuloa VJS:n TU11 (2012)-joukkuesivuille.

Harjoittelemme kolmesti viikossa 3.4.2023 alkaen:

Tiistaisin 16:45-18:15 VJS-Kenttä (Putouspolku 1
Torstaisin 19:00-20:30 MUP stadion (Raappavuorentie 6)
Sunnuntaisin 10:30-12:00 VJS-Kenttä (Putouspolku 1)


Kilpailutoiminta


JoukkueEN INSTASEINÄ

VJS perustaa ensi kaudelle kilpajoukkueen T2012-ikäluokkaan. Hae mukaan!

Ykkösryhmämme on jo vuosia kuulunut aivan Suomen terävimpään kärkeen, ja olemme pärjänneet hyvin myös Ruotsin kärkiseuroja kohdatessamme. VJS perustaa nyt 2012-syntyneiden tyttöjen ikäluokkaan kahden peliryhmän kokoisen kilpajoukkueen, jonka peliryhmät pyrkivät pelaamaan tyttöjen kahdella ylimmällä sarjatasolla.

Marraskuun alussa toimintansa aloittava joukkue treenaa ympärivuotisesti neljä kertaa viikossa erinomaisissa olosuhteissa ja laadukkaassa valmennuksessa sekä osallistuu Palloliiton sarjojen lisäksi mm. Helmariliigaan ja kovatasoisiin turnauksiin Suomessa ja ulkomailla.

Jos kiinnostuit pelaamisesta yhdessä ikäluokkansa kovimmista joukkueista, ota epäröimättä yhteyttä niin keskustellaan ja sovitaan seuraavista askelista. Edellytämme kohtuullista taitotasoa mutta ennenkaikkea intoa ja sitoutumista tavoitteelliseen harjoitteluun motivoituneessa seurassa! Edistyneet nuoremmat voivat myös olla yhteydessä ja kysyä mahdollisuudesta tulla mukaan.

Kysy lisää nykyiseltä vastuuvalmentajalta tai valmennuspäälliköltä. Yhteystiedot: https://vjs.fi/t2012/

#jalkapalloyhteisösinulle #vjs #vjsry
...

Kansainvälinen valmentajapäivä 25.9. Meillä on huippu valmennustiimi, teette tärkeää duunia lasten ja nuorten harrastuksen eteen ❤️
#kiittikoutsi #thankscoach #beactive
...

Kauden yksi päätapahtumista käynnistyy jälleen ⚽️ #helmariliiga #vjsry #jalkapalloyhteisösinulle #eerikkilänurheiluopisto ...

Tänään punainen peliryhmä matkasi Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

Tiukka ja tasainen taistelu, päättyi tasapeliin 2-2! ⚽ Kiitos @ilvest2012!

#jalkapalloyhteisösinulle #vjs #vjsry
...

#vjsry #jalkapalloyhteisösinulle #mimmifutis ...

❤️💛HOX HOX! ❤️💛
VJS:ltä löytyy pelipaikka kaikille!

VJS 2012 syntyneiden joukkue muuttuu ensi kaudesta eteenpäin.
Nykyinen joukkue jakautuu kahteen omaan joukkueeseen, joista toinen on suunnattu pelaamaan valtakunnallisesti huipputasolla ja tämän rinnalle perustetaan joukkue, jossa lähestyminen jalkapalloon pidetään helpompana sekä mahdollistaa helpommin useamman lajin saman aikaisen harjoittelun.
VJS tavoitteena on tuoda mahdollisuus jalkapallon harrastamiseen jokaiselle tasosta riippumatta ja tämä tuleva joukkuejako tulee tukemaan tätä tavoitetta. Joukkueet tulevat tekemään yhteistyötä myös keskenään.

Kilpatason joukkueelle tulee mukaan myös talenttivalmennus, joka antaa lisäarvoa yksilövalmennuksen saralla. Toki mukana toimivat myös fysiikkavalmennus sekä maalivahtivalmennus.

Joukkueista löytyy pelipaikka tasosta riippumatta ja jos pelaaminen VJS:n väreissä alkoi kiinnostamaan, löytyy joukkueen yhteystiedot osoitteesta https://vjs.fi/t2012/ . Lisätietoa aiheesta saa vastuuvalmentajalta, vastaamme myös ykstyisviesteihin.

#jalkapalloyhteisösinulle #tuupelaa #vjsry
...

helsinkicup2023 #jalkapalloyhteisösinulle #vjsry #tyttöfutis ...