Design Flourish

YHdessä. oppien. iloiten.

2012-syntyneiden joukkueet perustetaan huhtikuussa!

Offer

Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Suomen yksi suurimmista jalkapalloseuroista yli 2000 pelaajallaan.

Olemme panostaneet lasten ja nuorten urheilun kehittämiseen ja tästä työstä saimme huomionosoituksen, kun VJS valittiin yhdeksi viidestä ehdokkaasta vuoden urheiluseuraksi Urheilugaalassa.

Toivotammekin seuraavaksi 2012-syntyneet mukaan kuningasjalkapallon lumoavaan maailmaan!

 


Ilmoittautumiskuukausi on ilmainen.

Aina lajivalinta tai aloitusajankohta ei osu maaliin. Tulkaa kokeilemaan huhtikuussa puraiseeko urheilukärpänen.


VALMENNUS? Joukkueurheilun peruskivi on, että valmennus on erinomaista.Siksi 2012-syntyneiden joukkueita valmentavat osaavat tekijät!


Harjoittelu ja pelaaminen

2012-syntyneiden tyttöjen joukkue harjoittee kaksi kertaa viikossa Hissikeskus-kentällä (Myyrmäen urheilutalon vieressä, Suvantopolku 1). Harjoitukset ovat tiistaisin klo 18-19 ja torstaisin klo 17-18

VIIMEINEN KUULUTUS!

Nyt alkaa tarina!

Vastuuhenkilö

Hilu Pelander
email. hilu.pelander@vjs.fi
p.0505473237Eniten esitetyt kysymykset

Toimintamaksulla katetaan joukkueen toiminnasta syntyneitä kuluja, kuten harjoitteluvuorot, valmennuskulut, harjoitusvälineet, vakuutuksen. Jäsenmaksulla kustannetaan jäsenpalvelun sekä saa käytettäväkseen VJS-jäsenedut (VJS-jäsnekortilla).
Vastuuvalmentaja nimetään VJS:n puolelta. Aloittavien joukkueiden valmennuksen koordinoinnista vastaa kokenut valmentaja, B-valmentajalisenssin suorittanut ja liikuntaneuvojaksi valmistuva Patrick O`Shaughnessy. Hänen avukseen tarvitaan jokaiseen joukkueeseen apuvalmentajia vanhemmista/huoltajista. Mutta alkuun vanhemmat saavat fanin roolin.
Kaikki 2011-syntyneiden joukkueet tarvitsevat toimintaansa mukaan paljon aktiivisia vanhempia. Joukkueeseen tarvitaan erityisesti apuvalmentajia sekä huoltotiimi avustamaan harjoituksissa ja peleissä. Toimiva joukkue on yhteinen juttu! Tiedotamme mahdollisuudesta osallistua toimintaan myöhemmin.
Lähetämme ennen ensimmäisiä harjoituksia ja sen jälkeen säännöllisesti info-sähköposteja toiminnan edistymisestä.

Harjoitusaika pysyy vakiona, joten isoja muutoksia ei ole odotettavissa. Mutta esimerkiksi lasten mahdollisuudesta osallistua turnaustapahtumiin tai  vanhempien erilaisista rooleista joukkueissa tiedotamme aina, kun on tiedotettavaa.

Sitten tulette seuraaviin. Toiminta on joustavaa ja mukaan voi tulla kun se aikatauluihin käy.

Kannustamme osallistumaan harjoitus- ja pelitapahtumiin säännöllisesti, sillä tämä – jos mikä – edistää toimintaamme ladattujen ylevien tavoitteiden toteutumista.

Kaikissa huhtikuun harjoituksissa otamme ensikertalaisia vastaan. Ohjaamme oikeaan paikkaan ja luovutamme mahdollisesti etukäteen tilatut varusteet.

Heti ensimmäisistä harjoituksista lähtien meillä on meno päällä!

VJS on Suomen suurimpia jalkapallon kasvattajaseuroja. Lisenssipelaajiemme määrä on yli 2000 pelaajaa. Visiomme on olla Johtava urheilijoiden kasvattajaseura ja missiomme kuuluu: ”Jalkapalloayhteisö sinulle.”

Toimintamme kasvatukselliset ihanteet kumpuavat urheilun ihanteista kuten sinnikkyydestä, yhteisöllisyydestä, rohkeudesta ja reiluudesta.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse toiminnan alkuvaiheessa ilmoittaa. Jatkossa joukkueelle avataan ilmoittautumissovellus, jossa harjoituksiin ja peleihin pääsee ilmoittautumaan paikalle tai pois.
Kehityskoordinaattorimme Hilkka Pelander auttaa teitä. Häneen voi olla yhteydessä sähköpostilla: hilu.pelander[at]vjs.fi
Harrastusta kannattaa tulla kokeilemaan yhdessä lapsen kanssa. Lapsi voi olla mukana aluksi vaikka vain osan harjoituksen kestosta. Vanhemmat voivat seurata harjoituksia kentän reunoilta, mutta varsinainen kenttäalue on tarkoitettu ainoastaan pelaajille ja valmentajille. Pikkuhiljaa lasten varmuus kasvaa, kun he tutustuvat toiminnan kautta toisiinsa. Joukkuelajina jalkapallossa oppii myös toimimaan ryhmässä sekä kerryttää sosiaalisia taitoja.