Tervetuloa VJS:n
2013 syntyneiden poikien punaisen joukkueen (PU10/Punainen) joukkuesivuille


VJS:n vuonna 2013 syntyneiden poikien punainen joukkue harjoittelee tavoitteellisesti ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin ottelu- ja pelitapahtumiin.

Joukkuuen tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kehitys luomalla edellytykset ja ympäristö, joista on mahdollista ponnistaa huipulle. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa erinomaisissa olosuhteissa. Ryhmäkoot mahdollistavat yksilöllisen valmennuksen ja pitkäjänteisen pelaajakehityksen. Joukkueemme on jaettu kahteen harjoitusryhmään, jotka harjoittelevat kerran viikossa yhdessä ja kahdesti erikseen.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Joonatan Jännes. Joukkueeseemme ovat kaikki tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet pelaajat tervetulleita. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ole yhteydessä vastuuvalmentajaan.


Joukkueinfo

Jos olette kiinnostuneita liittymään mukaan joukkueeseen, ottakaa yhteys vastuuvalmentajaan.

Kilpailutoiminta


JoukkueEN INSTASEINÄ

Tänään pelattiin taas harjoituspelejä kotihallilla. Gnistan saapui vieraaksemme kahdella peliryhmällä.

Pelit olivat tänään vauhdikkaita ja tasaisia. Ykkösryhmien pelissä maaleja tehtiin heti alusta asti kumpaankin päähän. Gnistan oli tänään piirun verran vahvempi ja ...kohtaaminen päättyi 6-7 vieraiden voittoon.

Kakkosryhmien pelikin eteni tasaisissa merkeissä ja tilanteita oli kummassakin päässä. Tässäkin pelissä pisteet lopulta Gnistanille maalein 4-7.

Kiitos tiukoista peleistä @gnistanp13

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013pun1
#vjsp2013pun2
#harjoituspeli
#pelipäivä

@vjsry

Tänään pelattiin kahdella ryhmällä Miniliigaa Espoonlahdessa eliitti- ja kilpatasoilla. Peli kehittyy ja treeneissä opitut asiat alkavat näkyä hetkittäin kentällä. 8vs8 peleissä on otettu iso harppaus eteenpäin kesän jälkeen.

Kiitos tiukoista ja laadukkaista peleistä ...@epsp13akatemia , @ilvesp2013 ja @lepap2013

Kiitos @epsp13akatemia järjestelyistä. Buffetissa oli herkkuja katsojien mieleen.

Ensi viikonloppuna jatketaan pelejä,kun Aktia Areenalle saapuu aina kova @gnistanp13 vierailulle.

#länsivantaanylpeys
#miniliiga⚽️
#vjsp2013pun1
#vjsp2013pun2

@vjsry

Tänään pelattiin jälleen kotihallilla. Kumpaakin ryhmää vastaan saapui pelamaan KoiPS Vantaan toiselta puolelta.

Viime viikonloppuna ratkaisuhetkillä vielä syöteltiin ja kikkailtiin. Tänään oltiin maalipaikoissa armottomia ja tehokkaita. Kummallekin ryhmälle voitot hyvän ...suorituksen jälkeen.

Kiitos peleistä @koipsp13

Ensi viikonloppuna saadaan mlnarit käytiin. Vastassa @epsp13akatemia , @ilvesp2013 , @lepap2013

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013pun1
#vjsp2013pun2

@vjsry

Lapsen oikeudet ovat aikuisten velvollisuuksia.

Tällä viikolla vietetään lapsen oikeuksien viikkoa. Tänä vuonna teemana on lasten oikeus turvallisuuteen.

Meidän jengissä turvallisuus on sitä, että kaikkien mielipiteitä kuunnellaan ja kunnioitetaan ja jokainen ...hyväksytään juuri sellaisena kuin on. Turvallisuus on paitsi turvallisia aikuisia ja kavereita, myös tunne siitä, että mokata saa ja kaveri tsemppaa. Kun treeneissä on turvallinen olo, treeneissä on myös kivaa!

Näiden kesäisten ja iloisten kuvien myötä haluamme toivottaa kaikille junnufutareille hyvää ja turvallista treeniviikkoa!

#OikeusTurvallisuuteen #MunTurvallisuus #SunTurvallisuus #jalkapalloyhteisösinulle #länsivantaanylpeys #junnufutis

Eilen pelattiin pitkästä aikaa. Muutama viikko on ehditty harjoitella yhdessä ja oli hyvä hetki pelata ensimmäiset harjoituspelit.

FC Viikingit saapui kahdella ryhmällä vieraaksi Aktia Areenalle.

Ykkösryhmien kohtaaminen päättyi Viikinkien voittoon. Ottelu eteni ...tasaisissa merkeissä. Tilanteita oli kummassakin päässä.Vastustaja silti rankaisi kahdesti. Kerran pilkulta ja toisen puskusta. Loppunumerot 0-2 vastustajalle. Hyökkäyspäässä oltiin tänään tehottomia ja palloa siirreltiin ratkaisujen sijaan.

Kakkosryhmien pelissä pisteet tasattiin lukemin 3-3 tiukan ottelun jälkeen. Maalipaikkoja oli ja niissä onnistuttiin kohtalaisesti. Hyvin tsempattu jätkät!

Kiitos peleistä @fcviikingitp13

Nyt työhaalarit päälle ja kohti ensi viikkoa. Ensi viikolla kylään saapuu @koipsp13 .

Samalla toivotamme hyvää isänpäivää kaikille! ❤💛🤍

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013punainen
#kohtiparempaahuomista

@vjsry

Tänään vietettiin huippupäivä @vjsry ’n kauden päättäjäisissä. Ohjelmassa oli kiitokset ja jäähyväiset Lapsiurheiluvaihe 1:lle, valmentajille ja osalle pelaajista, kauden kehittyjien ja kauden urheilijoiden palkitsemista 🥇sekä ensimmäistä kertaa järjestetty VJS Cup 🏆, jossa... pojat pääsivät valmentamaan joukkueen valmentajia ja toimihenkilöitä. Ansiokkaasta valmennuksesta, intohimoisesta pelaamisesta ja hurjasta kannustuksesta huolimatta taival katkesi tänään ensimmäiseen jatkopeliin, joka hävittiin armottomassa pilkkuskabassa @vjsu72015
vauhdikkaalle toimihenkilöjoukkueelle. ❤️💛🖤🤍 #vjsp2013 #päättäjäiset #yhdenaikakaudenloppu #jalkapalloyhteisösinulle #länsivantaanylpeys #seurasydän @vjsry

Kausi 2021-2022 on nyt pelattu päätökseen. Ensi kauden kilparyhmä on valittu ja julkaistu. Tämä tietää muutoksia pelaajistoon ja valmennukseen.

Kiitos valmennuksesta @thobellius , @joni_mk03
ja Rasmus. Tämä oli opettavainen kausi pojille. Kehitys on ollut valtavaa ja kauden... aikana opittiin toimimaan kilparyhmän ympäristössä.

Kiitos yhteisestä matkasta pelaajille, jotka jättävät ryhmän. Samoin kiitokset Jojo Tanjalle, jonka pesti joukkueessa päättyy myös tähän kauteen.

Samalla toivotamme tervetulleeksi ryhmäämme uudet pelurit perheineen ja täysin uudistuneen valmennuksen päävalmentaja Joonatan Jänneksen johdolla. Valmennustiimissä Joonatanin lisäksi toimii Joel Europaeus ja Johannes Ekonen.

Kausi 2022-2023 käynnistyy ensi maanantaina Aktia Areenalla uuden valmennustiimin johdolla.

Ps. Kiitos myös vastustajille. Ei me teitä unohdettu 😄

#länsivantaanylpeys
#vjs2013pun1
#vjs2013pun2
#vjs2013pun3
#vjs2013pun4

@vjsry

Tänään ohjelmassa oli joukkueen omat päättäjäiset.

Talkooporukka oli saanut aikaiseksi hienot puitteet ja puuhastelu @superpark.vantaa tiloissa näytti olevan pelaajien mieleen. Myös coutseilla näytti olevan hauskaa.

Joukkueen pelaajilta iso kiitos talkoolaisille. ...Teidän panostuksen ansiosta tämäkin tapahtuma oli mahdollinen.

#länsivantaanylpeys
#seurayhteisösinulle
#seurasydän❤️

@vjsry

Tänään Punainen 1 pelasi harjoitusottelun KäPa Unitedia vastaan.

Kiitos tiukasta ja opettavaisesta ottelusta @kapaunited13

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013pun1