Tervetuloa VJS:n
2013 syntyneiden poikien punaisen joukkueen (PU10/Punainen) joukkuesivuille


VJS:n vuonna 2013 syntyneiden poikien punainen joukkue harjoittelee tavoitteellisesti ja osallistuu aktiivisesti erilaisiin ottelu- ja pelitapahtumiin.

Joukkuuen tavoitteena on mahdollistaa pelaajien kehitys luomalla edellytykset ja ympäristö, joista on mahdollista ponnistaa huipulle. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa erinomaisissa olosuhteissa. Ryhmäkoot mahdollistavat yksilöllisen valmennuksen ja pitkäjänteisen pelaajakehityksen. Joukkueemme on jaettu kahteen harjoitusryhmään, jotka harjoittelevat kerran viikossa yhdessä ja kahdesti erikseen.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Joonatan Jännes. Joukkueeseemme ovat kaikki tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneet pelaajat tervetulleita. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkueeseen, ole yhteydessä vastuuvalmentajaan.


Joukkueinfo

Jos olette kiinnostuneita liittymään mukaan joukkueeseen, ottakaa yhteys vastuuvalmentajaan.

Kilpailutoiminta


JoukkueEN INSTASEINÄ

Hei sinä 2013 syntynyt futari❗Kiinnostaako paikka VJS:n kilpajoukkueessa❓

⚽ Seuramme uudistaa toimintaansa ensi kauden alusta alkaen ja PU10-ikäluokan kilpatasolla on tarjolla sekä ykkösjoukkue että punainen joukkue, joiden toiminnasta löydät lisätietoa VJS:n sivulta: https://vjs.fi/2023/08/29/sinustako-vjslainen/

⚽ Kilpajoukkueiden toiminnasta kiinnostuneet motivoituneet ja tavoitteellisesti treenaavat futarit ovat tervetulleita tutustumaan joukkueemme toimintaan jo tämän kauden puolella nykyisen Punaisen joukkueen harjoitusten yhteydessä. Meille voi tulla kokeilemaan ympäri vuoden, mutta luonnollisesti syyskuu on erittäin hyvä ajankohta tulevaa kautta silmällä pitäen.

⚽Tarjoamme kaikille kiinnostuneille kahden viikon maksuttoman kokeilujakson, jonka aikana pelaaja pääsee kokemaan meidän aitoa arkitoimintaa vailla sitoumuksia. Kokeilujaksot ovat yksilöllisiä ja sovitaan aina pelaajan ja perheen kanssa erikseen.

⚽Jos kiinnostuit, jätä hakemus osoitteessa https://forms.office.com/e/97ZHyiTNpc (linkki myös biossa) tai laita DM täällä Instagramissa.

(Perustason, eli Valkoisen joukkueen toiminnasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua kokeilemaan täällä: https://vjs.myclub.fi/flow/events/4850970)

#vjsp2013punainen
#länsivantaanylpeys
#jalkapalloyhteisösinulle
...

Kesäkauden huipennus @helsinkicup 2023 on nyt tullut päätökseen kummankin peliryhmän osalta. Tapahtuma tarjosi taas tunteita skaalan kummastakin ääripäästä koko viikon ajan. ❤️🤍💛

Kummatkin joukkueet jatkoivat alkulohkoistaan matkaansa A-finaaleihin.

Punainen1 selvitti tiensä pudotuspeleissä neljännesvälieriin, joissa koko turnauksen nimiinsä vienyt @hjkp13akatemia oli voitokas. Peleissä nähtiin paljon hienoja suorituksia, joten pojat voivat olla ylpeitä tekemisestään! 💪⚽️

Punainen2 oli lohkonsa kakkonen ja sai ensimmäisessä pudotuspelissä vastaansa joukkuekaverinsa Eliittilohkossa kolmanneksi sijoittuneesta Punainen1 -ryhmästä. Peliryhmien kohtaaminen oli tiukka ja tunteikas, mutta kakkosryhmän mahdollisuudet korkeampiin sijoituksiin jäivät tänä vuonna haaveeksi. Pojat pelasivat kuitenkin hienon ja pelillisesti nousujohteisen turnauksen! 💪⚽️

Tästä on hyvä siirtyä hetkeksi kesälomalle ja harjoituksia ja pelejä jatketaan sitten elokuussa! ☀️🍦⛱️

Rankka, mutta hieno viikko takana. Kiitos kaikille pelaajille, kannustajille ja turnauksessa kohdatuille vastustajille:

@babites_sk
@lopap2013
@espa_2013_keltainen
@fckasiysiespoo p2013
@fchonka14musta
@nupsp13
@grifk_p2013
@kapacity13
@hjktoolo
@fchonkap13musta
@hjkp13akatemia

Onnittelut myös Yleissarjan mitalisteille
@hjkp13akatemia 🥇
@fchonka14musta 🥈
@gnistanp13 🥉
@fchonkap13preakatemia 🥉

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013pun1
#vjsp2013pun2

@vjsry
...

Osa joukkueesta osallistui @helsinkicup avajaisiin. Marssittiin kulkueessa ja kokoonnuttiin Stadikalle.

Illan kohokohta oli, kun jengi pääsi seremoniamestareiden @jvgfi kanssa samaan kuvaan.

Huomenna jatkuu duuni pelikentillä!

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013punainen
#helsinkicup
#helsinkicup2023

@vjsry
@jvgfi
@helsinkicup
...

Tänään kohdattiin Gnistan Pirkkolassa Punainen 1 -ryhmällä. Ottelu toimi Helsinki Cupiin valmistavana pelinä.

Hyvin saatiin onnistumisia pelin aikana. Tänään myös saatiin kehitettyä pelaamista ja tekemistä ottelun sisällä siitä posia pojille. Saatiin mukaan myös pitkäaikaispotilaita sairastuvalta. Huominen huilia ja maanantaina jatketaan kovalla temmolla Olympiastadionilla.

#länsivantaanylpeys
#vjs2013pun1

@vjsry
...

Tässä vielä muistoja kuvien muodossa Orlen Sokolik Cupista. Puolassa pelattu turnaus oli tämän kauden toinen ulkomaan reissu. Kohtasimme vastustajia Espanjasta, Puolasta, Romaniasta, Tsekistä, Saksasta ja Intiasta.

Nämä joukkueet kohdattiin reissussa: Celta Vigo, Wisla Krakow, Dunajec Nowy Sacz, Kerala Blasters, Drukarz Warszawa, 1.FC Köln. Slask Wrocław, Sparta Praha, CFR 1907 Cluj, Banik Ostrava.

Pelit olivat tiukkoja ja saatiin oppia siitä mitä pelaaminen kansainvälisellä huipputasolla vaatii. Nyt treeneissä on jo toteutettu uudenlaisia harjoitteita ja pidetty yllä kovempaa tempoa.

Pojat pärjäsivät hyvin kovia vastustajia vastaan ja suurin osa otteluista päättyi yhden maalin erolla suuntaan tai toiseen. Ensi kesänä suunnataan taas Eurooppaan peleille. Siihen saakka hiotaan taitoja kotimaassa ja ollaan vuoden päästä taas valmiimpia. Kovaa ne muutkin treenaa.

#länsivantaanylpeys

@vjsry
...

VJS PU10 Punainen -jengi toivottaa kaikille hyvää keskikesänjuhlaa! ☀️🌿⚽️

Hetki lepoa, uimista, saunomista ja läheisten kanssa yhdessäoloa.
Ensi viikolla alkaa turnausputki!
Get ready for it! 💪🏻

#vjsp2013punainen
#länsivantaanylpeys
#juhannus
...

Viime viikonloppuna Punainen 2 starttasi kesän turnauskauden TuPS:n järjestämässä turnauksessa Tuusulan urheilupuistossa. Sää oli kohdillaan, nurmi vihersi ja pelikin kulki.

Kotiin lähdettiin hopeamitalit kaulassa 🥈

Kiitos vastustajille @kauklahdenpyrinto , @pohjoisespoonponsi ja @tupsp13 peleistä ja TuPS:lle turnausjärjestelyistä.

Tämän päivän treenien jälkeen joukkue jää lyhyelle juhannusbreikille ja sen jälkeen valmistautuminen seuraavaan turnaukseen. Kuun vaihteessa pelataan oman seuran VantaaCup. Stay tuned 🙌🏻

#vjsp2013punainen
#länsivantaanylpeys
@vjsry
...