Tervetuloa VJS:n
2013 syntyneiden poikien punaisen joukkueen (PU9/Punainen) joukkuesivuille


VJS:n PU9/Punainen-joukkue on 2013-syntyneiden poikien kilpatason joukkue. Joukkue harjoittelee kolme kertaa viikossa. Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Topi Leinonen.


Joukkueinfo


Kilpailutoiminta


JoukkueEN INSTASEINÄ

Winterliigassa vuorossa oli Punainen 2 ryhmän kilpasarja.

Töölössä oltiin hyvissä ajoin paikalla. Lämmöt laitettiin käytiin pihalla, jotta ollaan varmasti hereillä, kun ottelu alkaa.

Pitkästä aikaa päästiin myös pelaamaan Winterliigaa. Edellisen kerran ...päällekkäisten pelien takia Punainen 3 pelasi kilpasarjan pelit tämän ryhmän puolesta.

Päivän ensimmäisessä pelissä vastassa oli Käpa City White. Pojat olivat lämmittelyistä lähtien hyvin hereillä. Pelissä reagoitiin nopeasti ja liikuttiin hyvin. Loppulukemat selkeällä 10-0 voitolla VJS:lle.

Toisessa matsissa saatiin vastaan Jäps /Tarmo. Jäps oli kohdattu viime vuoden lopulla, joten tiedossa oli tiukempi ottelu. Ottelu pysyikin pitkään tasaisena, kunnes maalihanat aukesivat. 5-0 voitto tuloksena tästä ottelusta.

Viimeinen peli pelattiin Käpan City joukkuetta vastaan. Alusta asti saatiin hyvällä liikkeellä luotua maalipaikkoja ja karattiin jo useamman maalin johtoon. Vastustaja taisteli loppuun saakka ja saikin aikaan kunnon kirin. Onneksi pojilta löytyi vielä ylimääräinen vaihde, jolla ottelu lopulta voitettiin lukemin 8-3.

Hyvää tekemistä koko ryhmältä tänään. Kiitos @joni_mk03 kiireisen viikon toteutuksesta. Pojat sai hyvää valmennusta, vaikka poikkeusolosuhteissa elettiinkin.

Kiitos peleistä @japsp2013 #käpap2013 City ja #käpap2013 City White.

Maanantaina jatketaan harjoituksilla.

#länsivantaanylpeys
#jalkapalloyhteisösinulle
#vjsp2013pun2
@vjsry

Punainen 3 päätti päivän urakan Winterliigan peleihin.

Ensimmäinen peli pelattiin poissaoloista johtuen alivoimalla. Pojat taistelivat kuitenkin ottelusta 2-1 voiton.

Seuraaviin peleihin saatiin täydennystä pelaajiin ja kummastakin täydet pisteet kotiinpäin.

...Kiitos vastustajille peleistä ja pikahälytyksellä hallille lähteneille pelureille.

#länsivantaanylpeys
#pelimeillekaikille
#vjsp2013pun3
@vjsry

Lauantai aamusta kohdattiin Gnistan kolmella peliryhmällä.

Punainen 1 ja Punainen 2 voittivat omat ottelunsa. Palloa liikutettiin hyvin ja töitä tehtiin hyvällä asenteella. Onnistunut puolustus ja maalivahtipeli takasi voitot tänään. Maaleja tehtiin paljon ja osumat jakautui ...laajalle rintamalle.

Punainen 4 joutui taipumaan Gnistanille omassa ottelussaan hyvästä taistelusta huolimatta.

Pelit jatkuu huomenna,kun Punainen 2 pelaa Winterliigaa.

Iltapäivällä tänään myös Punainen 3 pelaa omat matsinsa.

Kiitos peleistä @gnistanp13

#länsivantaanylpeys
#seurasydän
#pelimeillekaikille
#vjsp2013pun1
#vjsp2013pun2
#vjsp2013pun4
@vjsry

Tänään Punainen 1 ja Punainen 2 pelasi kotihallissa Miniliigaa.

Punainen 1 aloitti pelit PPJ taitokoulua vastaan. Ottelun alku oltiin untenmailla. Vastustaja karkasi johtoon, joka kesti loppuun asti. Voitto PPJ Taitokoululle lukemin 3-5. Toisella puoliajalla saatiin peliä jo vähän ...paremmin käyntiin.

Seuraavaan peliin ryhmä terästäytyi ja Ilves kaatui selkein lukemin 11-3. Syöttöpeli ja liike oli parempaa. Siinä avaimet tämän pelin voittoon.

Viimeisessä pelissä hyvä vire sai jatkoa. Tällä kertaa EsPasta irtosi voitto lukemin 11-4.

Punainen 2 aloitti myös tappiolla PPJ taitokoulua vastaan ollen vähintään yhtä unessa kuin Punainen 1. Loppulukemat 5-7. Hyvä toinen puoliaika ei riittänyt niinkuin harvoin riittääkään.

Toisessa pelissä Ilves hallitsi pelin alkua ja tappiolla oltiin jo useamman maalin verran, kunnes pojat päättivät kääntää kurssin toiseen suuntaan. Väkevä toinen puoliaika käänsi ottelun VJS:n voitoksi. Loppulukemat 10-7. Tämä toinen puoliaika oli päivän parasta antia pelillisesti. Matinkylän turnauksessa kävi päinvastoin. Ilves karkasi juuri tällä samalla aikataululla eli jotain oli opittu edellisestä pelistä.

Kolmannessa ottelussa vastassa oli EsPa.Toisen ottelun hyvä vire sai jatkoa. Pojat pelasivat alusta saakka hyvällä liikkeellä ja asenteella. Tämän pelin voitto pojille lukemin 8-0.

Kiitos hyvistä peleistä @ilvesp13 , PPJ Taitokoulu ja Espa P2013.

Seuraavan kerran miniliigaa pelataan PPJ:n kotihallissa Maaliskuussa.

#länsivantaanylpeys
#jalkapalloyhteisösinulle
#vjsp2013pun1
#vjsp2013pun2
@vjsry

Syyskauden viimeisessä tapahtumassa oli normaalia enemmän panosta. Pojat vs Vanhemmat ottelusta kukaan ei halunnut poistua tappio niskassa kotia kohden.

Alkulämmittely osoitti jo, että vanhemmat olivat saapuneet otteluun voitto mielessään. Pojat olivat kuitenkin toista mieltä ja ...kumpikin peli päättyi tällä kertaa poikien tiukkaan voittoon. Kentällä nähtiin hyvää syöttöpeliä ja uhrautuvaa puolustuspeliä.

Kylmä sää ei haitannut ja hyvällä temmolla pelatut ottelut pitivät pelurit lämpiminä. Kentällä nähtiin myös useita VJS kasvatteja jo vähän vanhemmista ikäluokista.

Ottelun jälkeen pelaajat saivat jaksotodistukset. Todistuksiin valmentajat olivat miettineet onnistuneita asioita ja opittuja taitoja. Jokaiselle oli myös kirjattu tavoitteita seuraavalle jaksolle. Mukava yllätys pojille.

Kiitos kaikille tämän tapahtuman pelureille.

Joukkue jää nyt viettämään ansaittua joulutaukoa ja palaa pelikentille vuoden 2022 puolella.

Hyvää joulua ja uutta vuotta vastustajille, pelaajille, vanhemmille ja taustatiimille.Toivottavasti nähdään kentillä pian!

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013pun
#pelimeillekaikille
#seurasydän
@vjsry

Jakso 1 on melkein saatu taputeltua päätökseen ja enään vanhemmat vs pojat peli on jäljellä.

Tänään harjoitusten yllätysnumerona pojat ja taustajoukot luovuttivat valmentajille jouluyllätykset.

Topi ja Joni ovat kovasti tehneet töitä sen eteen,että pojilla on ...parhaat mahdolliset olosuhteet kehittyä.

Uusi kausi on tähän saakka tuonut paljon positiivisia muutoksia toimintakulttuuriin ja harjoitteluun. On hienoa,että meillä on noin pätevät ja innostuneet valmentajat viemässä tätä tarinaa eteenpäin.

Kiitos Topi ja @joni_mk03. Hyvää joulua toivottaa VJS P2013 punaisen pelaajat, taustatiimi ja kotijoukot!

#länsivantaanylpeys
#pelimeillekaikille
#seurasydän
#coutsithoitaa
@vjsry

Punainen 3 ja Punainen 4 kohtasi puolestaan VJS P2014 punaisen ryhmiä Aktia Areenalla.

Punainen 3 hoiti oman hommansa tyylillä pienen alkuhetken nukahduksen jälkeen. Pojat pelasivat aktiivisesti ja ottelun hallinta kääntyi vanhemmalle ryhmälle.

Punainen 4 päätyi omassa ...koitoksessaan tasapeliin. Hyökkäyssuuntaan tekeminen oli tänään laadukasta. Puolustuspelissä oli sitten enemmän tekemistä,joten omissa myös soi.

Kehitystä on tapahtunut usealla eri osa-alueella ja töitä jatketaan heti ensi viikolla. Vielä muutaman kerran treenataan ennen joulutaukoa.

Kiitos peleistä VJS P2014 punainen. Kiitos myös koronapassi valvonnasta. Teidän ansiosta otteluun pääsi myös katsojia.

#länsivantaanylpeys
#jalkapalloyhteisösinulle
#vjsp2013pun3
#vjsp2013pun4
@vjsry

Punainen 2 pelasi tänään joukkueen ensimmäisen 7vs7 pelin. Vastassa oli VJS P2012 Valkoinen.

Alla ennen ottelua oli 10 minuutin mittainen pätkä harjoituksissa pelattua 7vs7 peliä, joten syvään päätyyn sukellettiin rohkeasti.

Pojat pelasivat tänään hienon pelin. ...Vuotta vanhemmat olivat kentällä fyysisesti vahvempia,mutta siitä huolimatta syöttöpeli kulki hienosti ja oma rooli muistettiin kiitettävästi.

Pelin edetessä pelattiin rohkeammin ja maalintekoja paikkoja luotiin runsaasti. Ottelun hahmoja olikin kummankin joukkueen maalivahdit. Ilman hyvää maalivahtipeliä olisi lukemat voineet olla huomattavasti isommat.

Tiukan 2 x25 min väännön jälkeen maalit pysyivät puhtaana. Varsinainen peliaika 0-0.

Paikalliset hegemonia ottelut tietenkin ratkaistaan pilkuilla. Tällä kertaa vastustaja jäi nollille ja meidän ryhmä sai pallon kertaalleen maaliin. Hyvä jätkät.

Oli ilo seurata jokaisen sitoutumista sovittuihin rooleihin ja taistelutahtoa , jota jokainen tänään väännöissä vanhempia vastaan osoitti.

Kiitos @vjsp2012valkoinen tiukasta matsista. Oli meille hieno mahdollisuus kokeilla 7vs7 peliä.

#länsivantaanylpeys
#vjsp2013pun2
#pelimeillekaikille
#derby
@vjsry

Punainen 1 päätti tämän vuoden pelit Winterliigan eliittisarjan turnaukseen.

Kolmen voiton turvin on mukava lähteä pelitauolle.

Tänään kaatui ensimmäisessä pelissä PPJ Eira lukemin 5-1. Hyvän syöttöpelin ansiosta pojat oli pelissä niskanpäällä ja ottelusta ...saatiin hieno startti päivään.

Seuraavassa ottelussa Gnistan Keltainen tarjosi tiukan vastuksen ja voittomaali saatiin aikaiseksi vasta ottelun loppuhetkillä. Onnistunut kulmapotku ja viimeistely toi täyden pistepotin tästä ottelusta lukemin 2-1.
Vastustaja loi ajoittain vaarallisia paikkoja, mutta uhrautuvasti pelannut ryhmät sai yritykset estettyä. Hyvää taistelua jätkät!

Kolmannessa pelissä oltiin Honkaa vastaan takaa-ajajan roolissa lähes koko ottelun ajan. Lopussa tänään hyvällä taisteluilmeellä pelannut ryhmä puristi kuitenkin ohi. Loppulukemat tänään 5-4.

Päävalmentaja Topi Leinosen mukaan tänään oltiin tehokkaita viimeistelyssä. Pelattiin uhrautuvaisesti ja voitontahtoa oli lastattu myös matkaan riittävästi.

Kiitos tiukoista matseista @gnistanp13
@fchonka13musta
@ppjhelsinki Eira Sininen

#länsivantaanylpeys
#vjs2013pun1
#jalkapalloyhteisösinulle
#winterliiga
@vjsry