Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: VJS tapahtumarikkaan ottelun päätteeksi 1-2 voittoon Espoossa

VJS voitti keskiviikkona 3.7. pelatun vierasottelun 1-2 Espoossa SexyPöxyjä vastaan. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Vantaalaisten ja Espoolaisten välinen ottelu pysyi pitkään maalittomana. Toiselle puoliajalle lähdettiin 0-0 tasatuloksessa ja 59. minuutilla VJS joutui punaisen kortin seurauksena yhden pelaajan alivoimalle. Ensimmäinen osuma nähtiin 74. minuutilla, kun VJS:n Aaro Nyholm onnistui maalinteossa. VJS tuplasi johtoasemansa vain kaksi minuuttia ensimmäisestä maalista, kun Kevin Nurmi onnistui maalinteossa. VJS:n maalitehtailun välillä SexyPöxyjen pelaajalle niin ikään näytettiin punaista korttia ja joukkueet pelasivat ottelun loppuun 10 pelaajalla. Sexypöxyt kuitenkin kuittasivat nopeasti ja 78. minuutilla kavensivat ottelun 1-2.

VJS:n päävalmentaja Tommi Ekmark on tyytyväinen voitettuun otteluun, vaikka ensi viikolle pelaamista tulee vielä parantaa:

– Takana ihan ok peli ja saimme kolme pistettä. Kun pelataan paljon pelejä, tapa jolla pisteet saadaan on toissijainen asia, kunhan tulosta tulee. Seuraavat kaksi viikkoa ovat tärkeitä ja tulevia sarjan kärkijoukkueita vastaan pelatessa tekemistä pitää parantaa.