Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: VJS nousee kotivoiton myötä sarjakärkeen!

VJS pelasi maanantaina 8.7. kotiottelun TPV:tä vastaan ja voitti ottelun selkein numeroin 6-2 (5-1). Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Maanantai-iltana Myyrmäessä pelattu Miesten Kakkosen ottelu VJS vastaan TPV oli kotijoukkueen täyttä hallintaa. Ottelu päättyi kotijoukkue VJS:n voittoon maalein 6-2. Ensimmäisellä puoliajalla VJS:n Joni Merinen aloitti maalitehtailun jo 7. peliminuutilla. Seuraavaksi perättäisillä peliminuuteilla 23. ja 24. onnistuivat maalinteossa Aaro Nyholm sekä JJ Rahkola. VJS:n neljännestä osumasta vastasi päivän toisella maalilla Aaro Nyholm ja viidennen maalin viimeisteli Kauri Koivunen 37. peliminuutilla. Ensimmäisen puoliajan lopulla TPV:n Roope Kostiainen kavensi tilanteen 5-1.

Toisella puoliajalla ei nähty vastaavaa maalitehtailua: kotijoukkueen kuudennesta maalista vastasi illan toisella osumallaan JJ Rahkola. TPV puolestaan onnistui toisen puoliajan loppupuolella toistamiseen maalinteossa, kun Roope Kostiainen kavensi ottelun loppulukemiksi 6-2. Voiton myötä VJS nousi Miesten Kakkosen Lohko B:n ensimmäiselle sijalle.

VJS:n päävalmentaja Tommi Ekmark on tyytyväinen joukkueen peliesitykseen:

– Voiton myötä nousimme sarjakärkeen ja tänään pelasimme niin kuin sarjakärjen kuuluukin pelata. Voiton myötä on hyvä fiilis! Perjantaina lähdetään Raumalle, jossa meille tärkeä matsi tiedossa Pallo-Iiroja vastaan.