Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: VJS jäi pisteittä oululaisia vastaan

VJS kohtasi lauantaina 28.9. Myyrmäen Jalkapallostadionilla kotiottelussaan ONS:n. Ottelu päättyi oululaisten 0-3 (0-1) voittoon ja VJS jäi jälleen pisteittä. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Lauantaina 28.9. VJS kohtasi kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussa Oulusta saapuneen ONS:n. Joukkueiden edelliset kohtaamiset ovat olleet tapahtumarikkaita, joissa ottelu on kummallakin kerralla ratkennut aivan ottelun viimehetkillä ONS:n hyväksi.

Ottelun kuva oli hyvin samankaltainen, kuin joukkueiden aiemmissa kohtaamisissa. VJS joutui puolustamaan tiiviisti ja pitkiä aikoja omalla kenttäpuoliskollaan ONS:n painostaessa. Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue onnistuikin kertaalleen maalinteossa 16. peliminuutilla. ONS aloitti toisen puoliajan vahvasti: tehden vielä kaksi maalia kahdeksaan minuuttiin. Nämä lukemat jäivät ottelun loppulukemiksi.

Päävalmentaja Aku Jokinen summaa ottelua:

– ONS oli hyvä kuten ennakoitiinkin, ja etenkin hyökkäyspelaamisen osalta todella laadukas joukkue joka luo uhkaa monipuolisesti. Jouduttiin puolustamaan syvällä pitkiä jaksoja eikä saatu omaan pallonhallintapelaamiseen riittävästi laatua, jolloin pallonhallintajaksot jäivät turhan lyhyiksi. Muutama kulma saatiin ja pari maalintekotilannetta avoimessa pelissä, mutta ei riittävästi.