OTTELURAPORTTI: Taistelusta huolimatta pisteet jää Raumalle

VJS matkusti perjantaina 12.7. Raumalle Pallo-Iirojen vieraaksi. Tapahtumarikas ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 2-1 (1-0) voittoon. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

VJS kohtasi tuplapeliviikon toisessa ottelussaan Rauman Pallo-Iirot. VJS:llä oli takanaan maanantaina 6-2 lukemin voitettu TPV. Pallo-Iirot puolestaan kärsivät tappion edellisessä ottelussaan Tampere Unitedia vastaan. Molemmilla joukkueet lähtivät otteluun taistelemaan tosissaan pisteistä, sillä voitolla VJS vankistaisi asemiaan sarjan kärkikahinoissa ja Pallo-Iirot puolestaan tarvitsivat pisteitä yltääkseen kuuden parhaan joukkoon.

Ensimmäisellä puoliajalla ensimmäinen maali nähtiin kotijoukkueen toimesta 37. minuutilla, kun Elias Ahde onnistui maalinteossa. Vielä ensimmäisen puoliajan lopulla ottelun tuomari näytti VJS:n Matias Syrjäläiselle ottelun toisen keltaisen kortin, jonka seurauksena vierasjoukkue VJS joutui yhden pelaajan alivoimalle. Toisen puoliajan VJS aloitti terävästi, kun 47. minuutilla Aaro Nyholm tasoitti tilanteen 1-1. Kuitenkin kotijoukkue onnistui vielä kertaalleen maalinteossa 64. peliminuutilla, kun Aaro Salonen viimeisteli lukemat 2-1. Nämä lukemat jäivät lopulta ottelun lopputulokseksi ja VJS joutui taipumaan tappioon.

Päävalmentaja Tommi Ekmark on pettynyt ottelun lopputulokseen:

– Tulimme Raumalle hakemaan kolmea pistettä ja nyt lähdemme ilman pisteitä, joten on pettyneet fiilikset. Olemme hyvä futisjoukkue ja pelaamme hyvää futista, tänään se ei kuitenkaan riittänyt.

– Jälkeenpäin ottelua videolta katsottua huomaa, kuinka järkyttävän heikkoja tuomioita ottelun tuomarilta ottelussa tuli. Nämä tuomiot maksoivat meille osittain pisteitä. Aina pystymme toki pelaamaan paremmin ja parempaa jalkapalloa, mutta erityisesti tässä ottelussa tuntui, että tämä tuomari ei ollut aivan tehtäviensä tasolla, toteaa Ekmark.