OTTELURAPORTTI: Runkosarjan viimeisessä vierasottelussa VJS jää pisteittä

VJS pelasi Naisten Ykkösen runkosarjan viimeisen vierasottelun lauantaina 24.8. Turussa TPS:n vieraana. Ottelu päättyi kotijoukkue TPS:n 3-0 voittoon. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Turun Yläkentällä lauantaina pelattu Naisten Ykkösen ottelu päättyi turkulaisten 3-0 (1-0) voittoon. VJS pysyi ottelussa hyvin kotijoukkueen mukana ja piti TPS:n kaukana vaarallisilta maalipaikoilta. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue onnistui maalinteossa 13. minuutilla, joka jäi myös ensimmäisen puoliajan ainoaksi osumaksi.

Toisella puoliajalla TPS jatkoi painostusta VJS:n maalilla, mutta VJS jatkoi tiivistä ja kurinalaista puolustamistaan. Kuitenkin 84. peliminuutilla kotijoukkue pääsi yllättämään ja onnistui tuplaamaan johtoasemansa ja 87. peliminuutilla TPS viimeistely ottelun loppulukemiksi 3-0.

VJS:n päävalmentaja Aku Jokinen on ottelun lopputulosta lukuunottamatta tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen ja taistelutahtoon ottelussa:

– Hyvä taistelu, huono lopputulos. Tiedettiin, että pitää onnistua hyvin jos halutaan pisteitä mukaan. Meidän boksietenemisistä olisi pitänyt saada vähän enemmän irti. Peli-ilme koko joukkueella oli tänään hyvä, niin harmittaa että lopulta tuollaiset lukemat. Toki Tepsi oli odotetun vahva kotonaan ja ansaitsi voittonsa.