Kuva: Jari Mäensivu

OTTELURAPORTTI: Lauantain paikalliskamppailussa päädyttiin pistejakoon

Lauantaina 17.8. VJS kohtasi Naisten Ykkösen kotiottelussa tuttuakin tutumman EBK:n. Ottelussa päädyttiin lopulta pistejakoon ensimmäisen jakson maaleilla, kun ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen. Edustusjoukkueiden otteluraportit kaudella 2024 tarjoaa yhteistyökumppanimme Hinausautokeskus.

Lauantaina 17.8. VJS kohtasi kotiottelussa EBK:n. Joukkueiden aiempi kohtaaminen ensimmäisellä kierroksella päättyi espoolaisten 3-0 voittoon. Aurinkoisessa Myyrmäessä ottelu alkoi pirteästi kotijoukkueen osalta, kun ottelun avausmaali nähtiin jo 11. peliminuutilla. Kotijoukkueen Anni Kattelus onnistui maalinteossa ja siirsi kotijoukkueen johtoasemaan. Vierasjoukkue EBK sai ensimmäisen puoliajan lopulla luotua painetta kotijoukkueen maalille ja näin onnistui 40. peliminuutilla kaventamaan tilanteen 1-1 tasatulokseen. Toisella puoliajalla ei enempää maaleja nähty, joten tällä kertaa paikalliskamppailussa päädyttiin pistejakoon.

Päävalmentaja Aku Jokinen on tyytyväinen joukkueen peliesitykseen lauantaina:

– Pelisuorituksessa ja peli-ilmeessä iso parannus viikon takaiseen. Pelattiin joukkueena hyvin ja pääosin hyvällä tasolla sekä pallon kanssa että ilman. Johtoasemassa pelatessa oltaisiin voitu olla parempiakin, ja lopun erikoistilanteista saada enemmän mutta isossa kuvassa pistejako ei ole vääryys. Tappioputki saatiin kuitenkin poikki ja vahvalla kollektiivisella pelaamisella, niin hyvillä mielin lähdetään seuraavia haasteita kohti.

Kotijoukkueen nälkäisimmäksi pelaajaksi nimettiin puolustuslinjassa vakuuttavia otteita esittänyt Elsa Konttinen.