Kuva: Jimi Soinila

OTTELUENNAKKO: Miesten edustusjoukkueen Suomen Cup alkaa tänään – vastassa saman lohkon SexyPöxyt

Miesten Suomen Cupin 3. kierros on käynnissä ja VJS:n miesten edustusjoukkue starttaa oman urakkansa tänään tiistaina 16.4. Joukkue matkustaa vieraaksi naapurikaupunkiin Espooseen, jossa vastaan asettuu miesten Kakkosessakin samassa lohkossa pelaava SexyPöxyt.

Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Ekmark on tyytyväinen Suomen Cupin muutaman vuoden takaisesta muodosta, joka pelataan kokonaan Cup-muodossa.

– Tämän uusimuotoinen Suomen Cup on erinomainen lisäys ja se tuo aina uutta virinää. Arvostamme pelejä korkealle ja toivomme, että menemme mahdollisimman pitkälle. Viime vuonna mentiin Eurooppaan, katsotaan mihin tänä vuonna päästään, Ekmark sanoo.

Vaikka Suomen Cupin pelit ovat sarjapelien lomassa, niihin valmistaudutaan samoin kuin muihinkin otteluihin. Tavoite on voittaa.

– Laitetaan aina paras 11 kentälle. Tavoitteet on aina voittaa ja päästä mahdollisimman pitkälle. Matsi kerrallaan, ja tänään lähdetään menemään läpi tästä 3. kierroksesta.

SexyPöxyissä on vastassa tuttuja, sillä yksi viime kauden joukkueen maalivahdeista Toni Korkiakoski siirtyi täksi kaudeksi espoolaisseuraan. Korkiakoskea kuvaillaan VJS:ssä muun muassa Cup-sankariksi, sillä hänen torjunnoillaan VJS eteni Suomen Cupissa jatkoon FC Kiffeniä vastaan käydyn rangaistuspotkukilpailun päätteeksi.

– Täytyy toivoa, ettei tämän iltainen peli mene rankkareille, miesten edustusjoukkueen valmentaja ja VJS:n huippu-urheiluvaiheen valmennuspäällikkö Edward Finch sanoo.

SexyPöxyt – VJS
Suomen Cup 3. kierros
Ti 16.4. klo 20:00
Laaksolahden TN