Kotipelit alkavat – Katsojan ohje

VJS:n edustusjoukkueiden kotiottelut alkavat lauantaina 20.4., kun sekä naiset että miehet emännöivät ja isännöivät ensi kertaa vieraitaan Myyrmäen stadionilla tämän kauden aikana.

Lauantain ohjelmassa on naisten ottelu ONS:ia vastaan klo 14:00 ja miesten kotiavaus FC Honkaa vastaan klo 17:00. Ennen näitä otteluita päivä korkataan PU17 SM-karsinnalla, kun poikamme isännöivät TPS:aa klo 11:00 alkaen.

Kuten kaikissa ottelutapahtumissamme, kioskimme palvelee jalkapalloväkeä stadionin pääkatsomossa ja klo 13:00 alkaen avoinna on myös anniskelukatsomo täysi-ikäisillä katsojille.

Katso Naisten otteluohjelma

Katso miesten otteluohjelma

Ohessa tärkeitä ohjeita tulevana lauantaina sekä tulevissa otteluissa edustusjoukkueitamme seuraamaan tuleville.

Sisäänkäynti

Sisäänkäynti Myyrmäen Jalkapallostadionille tapahtuu porteista stadionalueen kaakkoiskulmasta Myyrmäki-hallin ja lähiliikunta-alueen välistä.

Sisäänkäynnillä on lipunmyyntipisteet, joista myös noudetaan lipunmyyntiin noudettavaksi toimitetut pääsyliput. Suuremmissa tapahtumissa on omat pisteet lipunmyynnille ja noudettaville lipuille, jotka on merkitty kyltein.

Sisäänkäynnillä suoritetaan turvatarkistuksia.

Sisäänkäynti aukeaa viimeistään tuntia ennen ottelun alkamista.

Pysäköinti & julkiset yhteydet

Pysäköintitilaa autoille löytyy Sekä Myyrmäki-hallin pysäköintialueelta Raappavuorentien varrelta, että Energia Areenan pysäköintialueelta Rajatorpantien varrelta. Molemmista on lyhyt kävelymatka stadionille. Molemmilla pysäköintialueilla on 4 tunnin rajoitettu pysäköinti.

Saapuminen stadionille polkupyörällä ja kävellen on todella yksinkertaista. Polkupyörien pysäköinti on mahdollista liikuntapuiston alueella. Huomioithan pelastusväylät.

Julkisen liikenteen yhteydet stadionille ovat niin ikään hyvät. Useampi linja-autolinja liikennöi sekä Raappavuorentietä että Rajatorpantietä, minkä lisäksi Myyrmäen asemalta on stadionille noin 15 minuutin kävelymatka. Löydät parhaimmat julkisen liikenteen reitit stadionille HSL:n reittioppaan avulla. Myyrmäen jalkapallostadion sijaitsee matkustusvyöhykkeellä B.

Stadionin osoite on Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa.

Pääsyliput

Pääsyliput myydään tapahtuman lipunmyynnissä sekä valikoitujen VJS:n yhteistyökumppaneiden toimipaikoissa.

Pääsylippujen hinnat

Aikuiset                                        8,00 €
Alennusryhmät                           4,00 €
– lapset alle 15-v.
– varus- ja siviilipalvelushenkilöt
– eläkeläiset
– opiskelijat
– liikuntarajoitteiset (saattaja maksutta)

Kausikortit

Ottelutapahtumiin pääsee sisään myös esittämällä kauden 2024 kausikortin kulunvalvonnassa.

Kausikortit eivät ilman eri mainintaa oikeuta sisäänpääsyyn edustusjoukkueiden Suomen Cupin tai Region’s Cupin otteluissa.

Kausikortteja voi ostaa ottelutapahtumien lipunmyynnistä tai kioskista.

Kausikortti                                   58,00 €
Perhekausikortti                         98,00 €
– Perhekausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn 2 aikuiselle ja max. 4 lapselle

VJS-pelaajat & toimihenkilöt

Vantaan Jalkapalloseuran pelaajilla ja toimihenkilöillä on maksuton sisäänpääsy edustusjoukkueiden ottelutapahtumiin esittämällä sisäänkäynnillä kuvallinen myClub-jäsenkortti kulunvalvojille. Lisäksi henkilön on mahdollisuuksien mukaan pukeuduttava VJS:n Nike-seuravaatteisiin.

Palvelut stadionilla

Jokaisessa VJS:n edustusjoukkueen ottelussa on stadionilla kioski, josta voit ostaa matsieväitä. Kioskimyynnin tuotto käytetään seuratoiminnan hyväksi.

Lisäksi useimmissa otteluissa on avoinna myös anniskelukatsomo, josta voi otteluevääksi ostaa alkoholijuomia ottelua samalla katsomosta seuraten.

Anniskelukatsomon alueella on 18 vuoden ikäraja, jota valvotaan katsomon sisäänkäynnillä.

Turvallisuus

 1. Jalkapallo-ottelu on kokoontumislain mukaan yleisötilaisuus, jonka järjestyksestä ja turvallisuudesta vastaa ottelun järjestäjä.
 2. Jalkapallo-ottelun järjestäjä vastaa pelaajien, joukkueiden taustahenkilöiden, erotuomariston, katsojien, toimitsijoiden sekä median edustajien turvallisuudesta.
 3. Jalkapallo-ottelun järjestäjällä on vastuuvakuutus ottelutapahtumalle.
 4. Ottelutapahtuman turvallisuuden ja viihtyvyyden vuoksi sisääntuloporteilla suoritetaan turvatarkastuksia, joista on tiedotettu ennakkoon Jalkapalloliigan ja seurojen nettisivuilla, porteille asetetuissa ohjetauluissa sekä pääsylipuissa.
 5. Jalkapallo-otteluun ei saa Suomen lain eikä Palloliiton jalkapallo-otteluiden turvallisuusmääräysten mukaan tuoda vaarallisia esineitä, aineita tai päihteitä kuten
  1. alkoholia, huumeita tms.
  1. ampuma-, terä- tai lyömäaseita
  1. räjähdysaineita, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja tai savuja
  1. rasistisia, poliittisia tai muuten loukkaavia julisteita tai banderolleja
  1. muita sellaisia esineitä (esim. kaikenlaiset pullot) tai aineita, joilla voidaan uhata toisen henkeä tai terveyttä taikka joilla voidaan aiheuttaa vaaraa ottelutapahtuman järjestykselle ja turvallisuudelle
 6. Jalkapallo-otteluun ei saa päästää henkilöä,
  1. joka on häiritsevästi päihtynyt
  1. jonka voidaan olettaa muutoin aiheuttavan häiriötä tai vaarantavan turvallisuutta tai jonka hallusta sisääntulotarkastusten yhteydessä tavataan kohdassa 5. mainittuja esineitä tai aineita
  1. jonka aikaisemman käytöksen perusteella on syytä epäillä vaarantavan ottelutapahtuman järjestystä ja turvallisuutta
 7. Kaikenlainen rasismi tai rasistinen käyttäytyminen samoin kuin herjaava, loukkaava taikka selkeästi epäasiallinen huutelu on kiellettyä.
 8. Kaikenlaisten esineiden heittäminen katsomoista kentälle on kiellettyä.
 9. Kentällemeno katsomoista ilman asianmukaista lupaa on ottelutapahtuman aikana kiellettyä.
 10. Näiden ohjeiden laiminlyönti taikka noudattamatta jättäminen voi estää sisäänpääsyn tai johtaa ottelutapahtumasta poistamiseen.