VJS Suomen Cupin 5.kierrokselle

Länsi-Vantaan Ylpeys eteni Suomen Cupissa 5.kierrokselle voitettuaan perjantai-illan ottelussa Jätkäsaaren tekonurmella PPJ/Ruoholahden vakuuttavan esityksen jälkeen 0-3 (0-2). VJS:n maaleista vastasivat Kasperi Ahola, Aaro Nyholm sekä rangaistuspotkusta ottelun loppulukemat sinetöinyt Karim Jmaali. Voitto varmisti myös sen, että VJS saavutti osallistumisoikeuden tämän kauden Region´s Cupiin, johon pääsevät 8 parasta Suomen Cupissa pelannutta Kolmosen tai Nelosen joukkuetta.

Ottelun ennakossa Karim Jmaali lupaili, että joukkueessa riittää näyttämisen halua joukkueiden edellisen tasapeliin päättyneen kohtaamisen jäljiltä ja saman allekirjoitti ottelun jälkeen päävalmentaja Tommi Ekmark.

– Ottelu oli meiltä huomattavasti valmiimpi esitys, kuin edellinen peli samaa vastustajaa vastaan. Nyt onnistuimme erityisesti hyökkäyspään kontrolloiduilla liikkeillä luomaan vahvempaa uhkaa ja kykenimme luomaan laadukkaita maalipaikkoja riittävästi ottelun voittamiseksi.

– Hyvä ja tasapainoinen esitys koko joukkueelta, joten tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia Cupin ja Kolmosen otteluita.

Suomen Cupin menestys toi paikan Region´s Cupiin

Suomen Cupin uudistuksen myötä paikan Region´s Cupiin saavat nykyään kahdeksan pisimmälle Suomen Cupissa edennyttä Kolmosen ja Nelosen joukkuetta. Voitto Jätkäsaaren illassa varmisti Länsi-Vantaan Ylpeyden paikan tämän vuoden Region´s Cupiin, jonka myötä Cup ottelut jatkuvat nyt kahdessa kilpailussa.

Suomen Cupin 5.kierros pelataan 31.5.-1.6. välisenä aikana. Ottelut, joissa pelaa Veikkausliigan tai Ykkösen joukkue, pelataan keskitetysti 31.5. Tämän kierroksen arvonta suoritetaan 23.5.

Regions’ Cup pelataan puolivälierävaiheesta eteenpäin, joiden varsinainen runkopelipäivä on 1.7.2023, ja pelien on oltava pelattu 9.7.2023 mennessä. Välierien varsinainen runkopelipäivä on 12.8.2023, ja pelien on oltava pelattu 20.8.2023 mennessä.