Suomen Cupissa valtavat panokset

Vantaan Jalkapalloseura on raivannut tiensä miesten Suomen Cupissa jo 16 parhaan joukkoon ja kohtaa kilpailun 6.kierroksella Rauman Pallo-Iirot juhannusviikon torstaina Myyrmäen Urheilupuistossa. Länsi-Vantaan Ylpeys on pisimmälle tämän vuoden kilpailussa selvinnyt Kolmosen joukkue, jonka myötä kotijoukkueella on mahdollisuus varmistaa paikka ensi kaudelle UEFA Region´s Cupissa. VJS kohtaa Pallo-Iirot 22.6. kello 19.00.

VJS Vantaa Oy:n toimitusjohtaja Ville Dahlman kiittelee Suomen Cupin palauttamista Cup-muotoiseksi ja toivoo yleisön löytävän Myyrmäkeen todistamaan seurahistorian merkittävintä ottelua.

– Suomen Cup on nykymuodossaan erittäin kiinnostava kilpailu, jossa on myös mahdollista saavuttaa merkittäviä palkintoja näin alempisarjalaisenakin. Lisäksi ottelut ylempänä pelaavia seuroja vastaan ovat sekä pelaajille tärkeitä mahdollisuuksia, mutta myös seuralle hienoja tapahtumia.

– Tulevan Suomen Cupin pelin merkitys on todella suuri, meillä on mahdollista tehdä historiaa sekä etenemällä Cupissa 8 parhaan joukkoon, että saavuttaa samalla seuran historian ensimmäinen EURO-Cup paikka UEFA Region´s Cupissa. Tätä ottelua ei yksinkertaisesti kannata jättää väliin, vaan tulla aloittamaan juhannuksen vietto Myyrmäkeen kannustaen Länsi-Vantaan Ylpeys jatkoon!

– Lisämausteen ottelulle tuo tieto, että tämän otteluparin voittaja saa kotiottelun 7.kierrokselle, jossa vastaan asettuisi voittaja otteluparista Ilves-KPV. Ei paljoa mahtavampaa tilannetta olisikaan kuin haastaa Veikkausliigajoukkue täpötäydellä stadionilla!