Sunnuntaina taistellaan pisteistä Kauniaisissa

Sunnuntaina (3.7) miehillä on edessä kolmas ottelu 11 päivään. Kova peli tahti yhdistettynä hellepäivien kanssa lisää otteluiden aiheuttamaa kuormitusta. Tilanne on kuitenkin sama molemmille joukkueille, sillä myös GrIFK ottelee kolme ottelua 12 päivään. Ottelun ajaksi on jälleen luvattu auringonpaistetta ja kovaa hellettä, joten sunnuntaina nähdään kumpi joukkue on palautunut paremmin aiempien otteluiden kuormituksesta.

Viime vuonna 5 pistettä lopulta paremmin pelannut GrIFK voitti edellisen kauden molemmat kohtaamiset. Kotijoukkueen kausi on lähtenyt tuloksellisesti tällä kaudella alavireisesti, sillä joukkue löytyy tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeiseltä sijalta. Joukkueella on takana neljän ottelun voitoton putki, jonka kotijoukkue haluaa varmasti katkaista kotiyleisönsä edessä. GrIFK:n ja yksi koko sarjan parhaista maalintekijöistä on Matias Sorvali, joka on onnistunut maalinteossa jo seitsemän kertaa. Tämä mies täytyy siis pitää poissa maalinteosta sunnuntaina.

Vantaalaiset puolestaan ottivat edellisellä kierroksella kotiyleisön edessä ison voiton, kun se kaatoi HJS:n 1-0. Puolustus saatiin riittävän hyvällä tasolle ja samaa jatketaan myös sunnuntaina. Karim Jmaali on ollut joukkueen tehokkain pelaaja ja hän on alkukauden aikana osunut kuudesti. Hänen takanaan sunnuntaina tulitukea löytyy laajalta rintamalta, muun muassa Vili Lankiselta.

Matka Kauniaisiin ei ole pitkä ja sää hellii katsojaa. Tule siis paikan päälle kannustamaan miehet ensimmäiseen voittoon GrIFK:istä.

Ottelu potkaistaan käyntiin Kauniaisten keskuskentällä kello 18.30. Nähdään Kauniaisissa!