Naiset kohtaavat vieraspelissä HIFK:n

Naisten edustusjoukkue jatkaa sarjaotteluitaan vieraspelillä tänään lauantaina 26.8., kun joukkue matkustaa Töölöön HIFK:n vieraaksi. Ottelu vihelletään käyntiin kello 15:00. Naisten edustusjoukkue on aloittanut syyskierroksen voitokkaasti voittaen jokaisen ottelun. Maaleja otteluissa vastustajien verkkoon on uponnut peräti 22 kappaletta.

Päävalmentaja Aku Jokinen odottaa tiukkaa vieraspeliä lauantaina Töölössä.

– Kova vieraspeli tiedossa, josta varmasti ei pisteet lähde helpolla Vantaalle. HIFK on sarjassa ainoa jengi, joka on meidät tällä kaudella toistaiseksi voittanut ja kevään peli päättyi vielä varsin runsaslukuisesti heille. Sitä tappiota lähdetään siis kuittaamaan. Sekä pelillisesti että tuloksellisesti ollaan oltu viime ajat melko hyvässä iskussa eli isolla itseluottamuksella lähdetään Stadin vierailulle.

– IFK on ehdottomasti kilpailukykyinen joukkue tässä sarjassa, joten täyden pistepotin eteen saadaan varmasti tehdä tosissaan töitä. Muutenkin loppukauden ohjelma on sellainen, että kovia pelejä on tiedossa viikosta toiseen eikä ohipeleihin ole juuri varaa, toteaa Jokinen.

Naisten edustusjoukkueen seuraavat ottelut:
Naisten kakkonen: HIFK – VJS la 26.8. klo. 15:00 Töölö PK 1 TN, Helsinki
Naisten kakkonen: JäPS – VJS pe 1.9. klo. 19:00 Lukio TN, Järvenpää