Miesten valmistautuminen aikataulussa

Kolmosen kauteen valmistautuva Länsi-Vantaan Ylpeys on harjoitellut uuden päävalmentajansa Tommi Ekmarkin johdolla marraskuusta alkaen. Joukkueen tavoitteena kaudella 2023 on nousu takaisin Kakkoseen.

VJS hakee nousua Kakkoseen päävalmentaja Tommi Ekmarkin johdolla

Aiemmin Atlantista ja Mikkelin Kissoja Kakkosessa valmentanut Ekmark on vaikuttunut seuran olosuhteista ja pelaajien motivaatiosta.

– Harjoitteluolosuhteista menestyminen ei tule jäämään kiinni, meidän olosuhteet ovat hyvässä kunnossa ja harjoitusvuoroja joukkueelle on riittävästi.

– Pelaajiston kanssa on nyt kuherruskuukausi ohitse ja olemme tulleet puolin ja toisin tutuiksi, vaatimustaso harjoituksissa pidetään korkealla. Pelaajat ovat vastanneet huutoon ja kentällä on motivoinut sekä tavoitteellinen ryhmä.

– Olemme saaneet iskostettua joukkueen arkeen meille tärkeitä arvoja sekä luotua yhteiset pelisäännöt, joiden varaan voimme kehittää toimintaa entistä ammattimaisempaan suuntaan.

Harjoitusotteluiden antiin tuore päävalmentaja on ollut tyytyväinen.

– Olemme onnistuneet kehittämään pelaamista ottelu ottelulta, joten olemme hyvällä tiellä.

Harjoituksissa on kovasta vaatimustasosta huolimatta hyvä henki joukkueella

Kolmosen lohko 2023

Kaudella 2023 VJS pelaa Kolmosen lohko B:ssä, jossa muut joukkueet ovat FC Finnkurd, FC Kontu, Gnistan/Ogeli, HPS, HerTo, LPS, MPS/Atletico Malmi, PPJ/Ruoholahti, Ponnistajat, SAPA ja Toukolan Teräs. Lohkon voittaja nousee kaudelle 2024 Miesten Kakkoseen.

Kolmosen otteluohjelman luonnos löytyy Palloliiton Tulospalvelusta

Joukkueen rakentaminen aikataulussa

Länsi-Vantaan Ylpeyden joukkue tulee muuttumaan kaudesta 2022, sillä joukkueen jättävät varmuudella: Kasperi Viramäki, Urho Kumpulainen, Ala Alaeddine, Said Ahmed Abdulkadir, Ayuub Ahmed-Nur, Ayuub Achenchab, Joel Europaeus, Kauri Koivunen, Endrit Mehmeti, Jonas Zaknoun ja Jaakko Kivekäs.

Pelaajasopimuksia VJS:llä on tässä vaiheessa solmittuna 25, joita seura alkaa julkaisemaan viikolla 9.

Vantaan Jalkapalloseuran edustusjoukkueista vastuussa olevan VJS Vantaa Oy:n toimitusjohtaja Ville Dahlman näkee vaihtuvuuden luonnollisena sarjatason vaihduttua.

– Joukkueeseen tulee luontaista muutosta sarjatason myötä ja seuran nuoret pelaajat saavat hyvän paikan nousta miesten peleihin. Saimme pidettyä viime kauden avainpelaajista lähes kaikki haluamamme, joten joukkue on varmasti iskukykyinen.

– Edward Finch on tehnyt hyvää työtä joukkueen rakentamisessa ja meillä on ajankohtaan nähden asiat hyvällä mallilla. Neuvottelemme vielä muutaman pelaajan kanssa, joista osa on tuttuja viime kaudelta ja pyrimme vielä vahvistamaan joukkuetta muutamalla kokeneemmalla pelaajalla.

-Tulevien kausien VJS näyttää todennäköisesti rungon osalta entistä omavaraisemmalta, sillä seuran merkittävät panostukset junioritoiminnan laadun kehittämisessä on pakko näkyä tuloksina kentällä.

Kausikortit myynnissä nyt

Länsi-Vantaan Ylpeyden kausikortit ovat myynnissä nyt!

Sunnuntaihin 5.3. mennessä tilatut kausikortit hintaan 39€!

6.3. alkaen kausikorttien hinta 49€!

Yksittäiset otteluliput kaudella 2023 6/3€.

TILAA KAUSIKORTTISI TÄÄLTÄ