12 pistettä jaossa

20 peliä takana, 30 tehtyä maalia, 10 eri maalintekijää ja 21 pistettä kerättynä. Miehet ovat tällä hetkellä sarjataulukossaan toiseksi viimeisinä sijalla 12, kuitenkin vain voiton päässä viivan paremmasta puolesta.

Kausi on ollut erityisesti vaikea vieraissa. 10 vierasottelua takana ja pistetili karttui ensimmäisen kerran 28.8, kun joukkue voitti KaaPo:n. Viime viikolla pisteet tasattiin MuSan kanssa Porissa. Kotona joukkue on ollut vahva läpikauden, eikä pisteitä Myyrmäestä ole saanut helpolla ryöstettyä.

Viime kaudella joukkue säilyi sarjassa 27 pistettä, ollen 8 sarjassa. Joukkue taistelee säilymisestä MuSa:n, EPS:in sekä yhden ottelun enemmän pelanneen Ilves/2 kanssa. Kaikki nämä joukkueet mahtuvat 4 pisteen sisään, ja kaksi heistä tippuu. Toisaalta kuluvan kauden kakkosen B-lohko on ollut äärimmäisen tasainen ja mitä vaan voi vielä tapahtua. Kautta on jäljellä 4 ottelua ja jaossa on 12 pistettä.

Miehet pelaavat kotiyleisön edessä tulevana lauantaina (10.9) kun vieraaksi Myyrmäkeen saapuu Honka/Akatemia. Kotona otellaan myös toiseksi viimeisellä kierroksella (24.9) kun GrIFK pääsee kokemaan Myyrmäen Stadionin tunnelman. Vieraissa on tiedossa kärkikamppailussa mukana oleva HJS (16.9) sekä päätöskierroksella (1-2.10 ilm. myöhemmin) sarjakärki Ilves-Kissat Tampereella.

Jokainen piste on äärimmäisen tärkeä ja joukkue tarvitsee erityisesti kotiyleisön tukea, jotta vantaalaiset nähdään myös kaudella 2023 Miesten Kakkosessa. Ota koko perhe, kaverit ja vaikka kummit mukaan katsomoon ja kannusta länsi-vantaan ylpeys voittoon.

Nähdään Myyrmäessä!