Hyvän seurahengen kannalta on ensiarvoisen tärkeää huolehtia kaikkien joukkueiden ja pelaajien yhteenkuuluvuuden tunteesta. Se on osa seuran jalkapallotoimintaa.

Näkyvä ja oleellinen perusta tälle on seuran ja joukkueiden yhtenäinen pukeutuminen. Vantaan Jalkapalloseuran pelaajat ja toimihenkilöt pukeutuvat PUMAn varusteisiin ja pelaavat PUMAn palloilla. Jälleenmyyjäkumppanina toimii Intersport Suomenoja.

VJS:lla on koko seuraa sitova kolmikantasopimus varusteiden hankinnasta PUMA Finlandin sekä Intersport Suomenojan kanssa. Sopimuksen mukaisesti PUMA ja Intersport Suomenoja sitoutuvat pitämään tietyn määrän VJS:n sopimuksen mukaisia varusteita saatavilla, ja VJS sitoutuu käyttämään PUMAn peli- ja harjoitusvarusteita, sekä tekemään varustehankintansa Intersport Suomenojan kautta. Jotta sopimuksella saatuja etuja ei menetetä, on jokaisen joukkueen sitouduttava sopimuksen noudattamiseen.

Ensimmäisenä sopimusvuonna (2019) kaikkien VJS:n pelaajien tulee käyttää PUMAn peliasuja. Muissa varusteissa on kauden 2019 kestävä siirtymäaika. Ensimmäiset ryhmäsovitukset hoidetaan joukkueille toimitetun aikataulun ja ohjeistuksen mukaisesti marras-joulukuussa 2018. Jatkossa (alkaen 2/19) sovitukset hoidetaan VJS-kaupassa sen aukioloaikoina, ja tilaukset tehdään Intersportin verkkokaupan kautta. Muuten joukkueet uusivat varusteensa heille sopivana ajankohtana.

Joukkue voi käyttää olemassa olevia varusteitaan niin kauan kun ne ovat käyttökelpoisia, edellä mainitut ehdot huomioon ottaen. Joukkue vastaa myös toimihenkilöiden varusteiden hankinnasta siltä osin, kun ne eivät seuran joukkuetoiminnan budjettiin sisälly.

Painatukset

– vain iso numero selkään – ei pelaajien nimiä
– ei nimikirjaimia valmentajille
– pelaajien harjoitusasuihin pieni nro jos pelaaja haluaa (ei sadetakki/talvitakki, painotekniset syyt)
HUOM!

Seura ohjeistaa myöhemmin tarkemmin pelipaitoihin ja harjoitusasuihin annettavasta mainostilasta, jonka joukkueet voivat myydä. Seura määrittelee paikan ja koon, joukkue vastaa painatuksista. Joukkueen omasta mainospaikasta tulevat tuotot tulevat täysimääräisinä joukkueen käyttöön.
HUOM! Kumppanit eivät saa olla seuran pääyhteistyökumppaneiden kanssa kilpailevia yrityksiä.

Varustesuositukset

Nappulavaiheessa:
– Kotipelipaita
– Kotipelisukat
– Shortsit
– Treenipaita
– Treenicollege
– Treenihousut
– Sadetakki
Lapsiurheiluvaiheesta lähtien;
Punaisella tasolla
– Kotipelipaita
– Vieraspelipaita
– Kotipelisukat
– Vieraspelisukat
– Shortsit
– Treenipaita
– Treenicollege
– Treenihousut
– Sadetakki
– Edustuspaita
– Edustusverkkaritakki
– (Edustushousut ovat samat kuin harjoitushousut)
Valkoisella tasolla
– Kotipelipaita
– Vieraspelipaita
– Kotipelisukat
– Vieraspelisukat
– Shortsit
– Treenipaita
– Treenicollege
– Treenihousut
– Sadetakki
Huippu-urheiluvaiheessa lisäksi erilliset vierasshortsit.
VARUSTEMALLISTO TULLAAN PÄIVITTÄMÄÄN TÄLLE SIVULLE HETI SEN VALMISTUTTUA KOKONAISUUDESSAAN.