VJS:llä ja Terveystalolla on yhteistyösopimus, jonka avulla seura pyrkii ohjaamaan pelaajien vammojen ja terveydenhoitoon liittyvät tehtävät Terveystalolle. Tavoitteena on paitsi ensiluokkainen terveydenhuolto myös avoin ja mutkaton yhteydenpito. Kaikki pelaajat sekä heidän perheenjäsenensä ovat tervetulleita Terveystaloon minkä tahansa vaivan johdosta.

Muistattehan Terveystalossa asioidessanne kertoa seuranne nimen ja varmistaa, että se kirjataan käynnin yhteyteen. Tämä paitsi helpottaa lääkärin työtä hänen tavatessaan urheilijoita vastaanotolla, seuran ilmoittaminen myös parantaa seurayhteistyösopimuksemme seurantaa.

Ajanvaraus 030 6000 tai www.terveystalo.com

Terveystalo Kamppi
Jaakonkatu 3, 00100 Helsinki

 • Yleislääkäripäivystys                    24/7
 • Kuvantaminen                               24/7
 • Laboratorio                                     24/7

Tapaturmapäivystys

 • arkisin                                              8.00-22.00
 • viikonloppuisin                             12.00-22.00

Hammaslääkäripalvelut

 • arkisin                                             8.00-20.00
 • viikonloppuisin                            10.00-17.00

Muita Terveystalon toimipisteitä lähelläsi  ovat mm.  Terveystalo MyyrmäkiTerveystalo KaariTerveystalo Tikkurila ja Terveystalo Vantaanportti.

Seuran yhteyshenkilö

Urheiluseurakoordinaattori Ville Toivonen

050 560 8619
ville.toivonen
@terveystalo.com

Lisää tietoa Terveystalo Sportista löydät täältä.

Urheilijan terveystarkastus

Urheilijan terveystarkastuksen avulla selvität kuntotilanteesi, ehkäiset mahdollisia vammoja ja parannat mahdollisuuksiasi saavuttaa tavoitteesi. Liikunta on näin turvallisempaa ja tehokkaampaa. Liikkujan henkinen tai fyysinen vire eivät aina syystä tai toisesta ole kohdallaan. Väsyttää henkisesti, fyysisessä jaksamisessa on ongelmia, kestävyys voisi olla parempikin…

Urheilijan terveystarkastus arvioi liikkujan nykytilanteen ja selvittää hänen rakenteellisia riskejään. Tarkastus auttaa ennaltaehkäisemään vammoja ja tehostamaan harjoittelua. Se auttaa löytämään oikean suhteen rasitukseen ja lepoon. Terveystarkastus perustuu taustatietoja selvittävään esitietolomakkeeseen, ennakkoon tehtävään laboratoriotutkimukseen ja EKG:hen sekä lääkärintarkastukseen.

Lue lisää urheilijan terveystarkastuksesta, täältä. Terveystalo Sportin yhteistyöseurat ovat vuonna 2018 oikeutettuja saamaan tarkastuksen yhteistyöhintaan 148 €, norm. 174 €.

Terveystalon Oma Terveys – tietoa omasta terveydestä kätevästi verkossa

Terveystalo on avannut asiakkaidensa käyttöön uuden sähköisen asioinnin Oma Terveys -palvelun. Maksuton palvelu mahdollistaa omien terveystietojen, kuten reseptien, laboratoriotutkimusten tuloksien ja vastaanottoaikojen tarkastelun internetin välityksellä. Jos esimerkiksi laboratoriotutkimuksia on tehty Terveystalossa useita, näkyvät ne kaikki palvelussa.

Sähköinen palvelu on asiakkaalle helppo tapa tiedon saamiseen, koska hän voi tehdä sen kellonajasta ja paikasta riippumatta silloin, kun se hänelle itselleen sopii. Terveystalon Oma Terveys -palvelua voi käyttää internetin välityksellä mistä vain verkkoyhteyksien ääreltä. Palvelu on suojattu SSL-suojauksella. Se salaa tietoliikenteen siten, ettei kukaan ulkopuolinen pysty näkemään luottamuksellisia tietoja. Palvelussa on myös vahva tunnistautuminen: kirjautuminen tapahtuu joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Terveystalon Oma Terveys -palvelun saa käyttöön rekisteröitymällä sen käyttäjäksi osoitteessahttps://www.terveystalo.com/omaterveys. Palvelussa näkyvät muun muassa menneet ja tulevat vastaanottokäynnit, diagnoosit, laboratoriotulokset ja kuvantamislausunnot, allergiat, rokotukset sekä terveydentilan seurantatiedot, kuten verenpaine. Tulosten lisäksi palvelusta saa raja-arvot ja suosituksen jatkohoidosta.

Toimintaohjeet tapaturman sattuessa

Oma tapaturmavakuutus

Mikäli sinulla ei ole Palloliiton kautta hankittua lisenssivakuutusta, toimi oman vakuutusyhtiösi ohjeiden mukaan. Mikäli omaat liiton lisenssivakuutuksen, toimi alla olevien ohjeiden mukaisesti.

PV Vahingonkäsittelyn tapaturmavakuutus

Terveystalo on PV Vahingonkäsittelyn verkostokumppani.

Vahingon sattuessa toimi näin:

 • Varaa vastaanottoaika lääkärille, 030 6000 tai www.terveystalo.com
 • Kerro, että sinulla on PV Vahingonkäsittelyn vakuutus
 • Tai jos varaat ajan netissä riittää, kun kerrot vakuutuksesta ilmoittautuessasi lääkäriasemalla
 • Ota lääkärikäynnille mukaan vakuutusnumero, Kelakortti sekä ensimmäistä kertaa tapaturmaa hoidattaessasi rahaa tai muu maksuväline käynnin maksamista varten.
 • Terveystalo Laskulla saat tarvitessasi joustoa maksuaikaan ja voit maksaa käyntisi yhdessä tai useammassa erässä.
 • Tee vahinkoilmoitus osoitteessa www.pvvahingonkasittely.fi
 • Saapuessasi lääkärin vastaanotolle, voit ilmoittautua asiakaspalvelupisteessä. Muista ilmoittaa seurasi nimi asiakaspalvelussa.
 • Lääkärikäynnin jälkeen palaa aina asiakaspalvelupisteeseen ja esitä vakuutusnumero ja Kelakortti
 • Terveystalon lääkäriaseman asiakaspalvelupisteessä tarkistetaan vakuutusnumeron perusteella vakuutusturvasi.
 • Sinun tulee maksaa ensimmäinen käyntisi kokonaisuudessaan itse ja hakea korvaukset jälkikäteen vakuutusyhtiöltä. (vaikka omavastuusi olisi 0 €). Seuraavat käynnit voidaan laskuttaa vakuutusyhtiöltä suoraan, mikäli toimitat vahinkonumeron Terveystalolle.
 • Omavastuu peritään kerran yhtä tapaturmaa kohden ja kun olet sen maksanut, ilmoita seuraavilla kerroilla, että omavastuu on maksettu
 • Leikkauksista voidaan periä erillinen omavastuu, voit tarkistaa mahdollisen omavastuun määrän vakuutusyhtiöltäsi.

Magneettitutkimus

 • Tarvitessasi magneettitutkimusta, hoitava lääkäri tekee sinulle lähetteen tutkimusta varten
 • Lääkäri tekee vakuutusyhtiöön maksusitoumuspyynnön
 • Magneettikuvaukseen ei tule hakeutua ilman PV Vahingonkäsittelyn maksusitoumusta, eikä maksaa kuvausta itse

Leikkaus

 • Tarvitessasi leikkausta, hoitava lääkäri pyytää erillisen maksusitoumuksen vakuutusyhtiöltä ja antaa sinulle yhteystiedot Terveystalon sairaalaan
 • Omavastuuosuus peritään vakuutusehtojen mukaisesti leikkauksen jälkeen

Terveystalo Kamppi päivystää 24/7. Myös laboratorio ja röntgen palvelevat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä, myös ilman ajanvarausta. Terveystalon asiakaspalvelu: www.terveystalo.com ja puh. 030 6000. Lataa puhelimeen Oma Terveys-sovellus ja terveytesi on omissa käsissäsi. Terveystiedot, helppo ajanvaraus, laboratoriotulokset, reseptit, rokotukset, muistutukset sekä tietoa terveydestä ja etuja juuri sinulle. Mobiilisovellus on ladattavissa sovelluskaupoissa (Windows Phone Store, App Store ja Google Play Store).