Varusteohje


Image
VJS:lla on koko seuraa sitova kolmikantasopimus varusteiden hankinnasta PUMA Finlandin sekä Intersport Suomenojan kanssa.
Tältä sivulta löydätte seuran varusteohjeen, -suositukset sekä linkin seuran varustemallistoon ja verkkokauppaan!

Hyvän seurahengen kannalta on ensiarvoisen tärkeää huolehtia kaikkien joukkueiden ja pelaajien yhteenkuuluvuuden tunteesta. Se on osa seuran jalkapallotoimintaa.

Näkyvä ja oleellinen perusta tälle on seuran ja joukkueiden yhtenäinen pukeutuminen. Vantaan Jalkapalloseuran pelaajat ja toimihenkilöt pukeutuvat PUMAn varusteisiin ja pelaavat PUMAn palloilla. Jälleenmyyjäkumppanina toimii Intersport Suomenoja.

VJS:lla on koko seuraa sitova kolmikantasopimus varusteiden hankinnasta PUMA Finlandin sekä Intersport Suomenojan kanssa. Sopimuksen mukaisesti PUMA ja Intersport Suomenoja sitoutuvat pitämään tietyn määrän VJS:n sopimuksen mukaisia varusteita saatavilla, ja VJS sitoutuu käyttämään PUMAn peli- ja harjoitusvarusteita, sekä tekemään varustehankintansa Intersport Suomenojan kautta. Jotta sopimuksella saatuja etuja ei menetetä, on jokaisen joukkueen sitouduttava sopimuksen noudattamiseen.

Sopimuksen mukaan kaikkien VJS:n pelaajien tulee käyttää PUMAn peliasuja, harjoitusvarusteista ja edustusasuja. Sovitukset hoidetaan Intersport Suomenojalla sen aukioloaikoina, ja varusteet voi joko ostaa suoraan kaupasta tai tilata Intersportin verkkokaupan kautta. Joukkueet uusivat varusteensa heille sopivana ajankohtana.

Joukkue vastaa toimihenkilöiden varusteiden hankinnasta siltä osin, kun ne eivät seuran joukkuetoiminnan budjettiin sisälly.

Varustemalliston ja verkkokaupan ohjeineen löydätte tämän linkin takaa.

Painatukset

– vain iso numero selkään – ei pelaajien nimiä
– ei nimikirjaimia valmentajille
– pelaajien harjoitusasuihin pieni nro jos pelaaja haluaa (ei sadetakki/talvitakki, painotekniset syyt)

HUOM!

Seura ohjeistaa myöhemmin tarkemmin pelipaitoihin ja harjoitusasuihin annettavasta mainostilasta, jonka joukkueet voivat myydä. Seura määrittelee paikan ja koon, joukkue vastaa painatuksista. Joukkueen omasta mainospaikasta tulevat tuotot tulevat täysimääräisinä joukkueen käyttöön.

HUOM! Kumppanit eivät saa olla seuran pääyhteistyökumppaneiden kanssa kilpailevia yrityksiä.