VJS:n pelaaja- ja valmentajakoulutuksen perustana toimii VJS-valmennuslinja. VJS-valmennuslinja on lasten ja nuorten valmennuksen kokonaisvaltainen käsikirjoitus. Se on työkalu valmennuksen laadun kehittämiseen ja opas oikeiden asioiden tekemiseen oikein ja oikeaan aikaan.

VJS:n pelaajakoulutuksen tavoitteena on mahdollistaa tie jokaiselle pelaajalle omalle huipulleen. Tästä syystä seuran järjestämä pelaajakoulutuksen toimintatarjotin on laaja ja erilaisille yksilöille on tarjolla erilaista ja monipuolista toimintaa. VJS:n pelaajakoulutus on jaettu lasten aluejoukkue-, nuorten kakkosjoukkue- ja ykkösjoukkuetoimintaan.

Ykkösjoukkueet

VJS:n ykkösjoukkueissa on valittuna erinomaiset valmentajat, joista suurin osa on päätoimisia ammattivalmentajia. Heidän, kehittyvien olosuhteiden sekä modernin valmennuslinjauksemme avulla luomme huipulle pyrkiville pelaajille huippupelaajakoulutusputken.

Kakkosjoukkueet

VJS:n kakkosjoukkueet tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen ja ympärivuotiseen urheiluharrastukseen. Harjoittelu poikkeaa ykkösjoukkueiden harjoittelusta tavoitteiden ja määrien osalta. Joukkueiden harjoittelun lähtökohtana on korostetusti pelaajien omat toiveet.

Lapset 4-6-vuotiaat

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) perustaa vuosittain uudet joukkueet kuusi (6) vuotta sinä vuonna täyttäville tytöille ja pojille. Myös reippaat 5-vuotiaat voivat jo tulla mukaan.

Aiemmin syntyneille lapsille VJS:lla on jo tarjota valmiit joukkueet joihin pääsee mukaan.

Neljä-viisivuotiaille (4-5v.) VJS:lla on Futistiimi-toimintaa, joka on monipuolista liikuntaa jalkapalloa painottaen.

VJS ottaa toimintaansa mielellään mukaansa kaiken ikäisiä. Alla lisätietoja mukaantulosta!

Ilmoittatumiset:
2006-syntyneet
2005-syntyneet
2004- ja aiemmin syntyneet lapset ja nuoret

Lisätietoja:

Pelaajakoulutuksesta vastaa urheilutoimenjohtaja Jukka Koivurinta.