LISÄTAPAHTUMAT PELAAJILLE


Image

VJS tarjoaa joukkuetoiminnan lisäksi erilaisia lisätoimintoja, joiden tavoitteena on tukea joukkueidemme laadukasta arkea.

Kaudella 2019-2020 tarjolla on kesän Terveystalo-Futiskoulu, Huuhkaja- ja Helmaritoimintaa (SPL-toimintaa), taitokouluja sekä teematapahtumia.

VJS:n järjestämät lisätapahtumat ovat avoimia myös seuran ulkopuolisille henkilöille.


Terveystalo-Futiskoulu 2020 

Nyt on aika varata paikka kesän Terveystalo-Futiskoulusta!

Kenelle:

  • v. 2013-2007-syntyneille tytöille ja pojille
  • Pyrimme muodostamaan ryhmäjaon enemmän ja vähemmän pelanneisiin, jos se vain kussakin ikäluokassa on ilmoittautuneiden määrän mukaan mahdollista.

Ajankohta:

ma-pe 3.-7.8.2020 klo 8-16, Aktia Areena (os. Martinkyläntie 1).

Ohjattu toiminta päivittäin klo 9-15 välillä. Ohjaajat ovat paikalla klo 8-16, saapuminen ja poislähtö kunkin perheen oman aikataulun mukaisesti.

Hinta:

  • 135 € ( 5 pv)

Leirihintaan sisältyy leiriohjelma, ruokaisa välipala, erinomaiset olosuhteet ja koulutettu valmennus. Ota mukaan omat lounasastiat (muovilautanen, haarukka ja muki), omat pienet välipalaeväät, juomapullo, pallo ja päälle liikuntavaatteet.

Sairastuminen/loukkaantuminen:

Mikäli Futiskouluun osallistuva sairastuu tai loukkaantuu kesken Futiskoulun niin, että joutuu keskeyttämään joko osaksi tai kokonaan, huojennetaan osallistumismaksuja seuraavasti:

  • Sairastumis-/loukkaantumispäivä + 2 seuraavaa päivää omavastuuosuus 20 €/pvä
  • Seuraavat päivät hyvitetään kokonaan

Sairastumisesta/loukkaantumisesta tulee ilmoittaa sekä Futiskoulun rehtorille että seuran toimistolle vjs@vjs.fi.

Peruutusehdot:

Futiskouluun osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 päivää ennen aloituspäivää. Tämän jälkeen osallistuminen on maksullista, kuitenkin huomioiden hyvitykset sairastumisesta tai loukkaantumisesta ennen koulun alkua (sovelletaan samaa toimintatapaa kuin sairastumisessa/loukkaantumisessa koulun aikana).

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu VJS:n Terveystalo-Futiskouluun tästä!

Leiriohjelma ma-pe:

8:00-9:00 Saapuminen leirille, kukin oman aikataulun mukaisesti.

9:00-10.30 Ohjatut jalkapalloharjoitukset ryhmittäin

11.00-12.00 Lounastauko porrastetusti

12:15-13.30 Ohjatut jalkapalloharjoitukset  ryhmittäin

13.30-14:00 Evästauko (omat eväät)

14:00-15:00 Iltapäiväpelit ja -leikit

viim. 16:00 Futiskoulu päättyy. Lapsen voi hakea aiemmin, mutta muista ilmoittaa asiasta ohjaajille.  Jos lapsi saa lähteä itsenäisesti iltapäivällä, tulee tästä olla huoltajan eriksen antama lupa (annetaan ilmoittautumislomakkeella).

Jalkapallokoulun ryhmien valmentajina toimivat tehtävään perehdytetyt VJS:n futiskouluohjaajat. Jalkapallotaitojen lisäksi futiskoulussa pelataan ja leikitään, tutustutaan samanikäisiin lapsiin, opetellaan toimimista ryhmässä  ja vahvistetaan yhteishenkeä. Koska leiripäivä on pitkä, on leirillä jalkapalloharjoittelun lisäksi päivittäin myös vapaa-aikaa, ohjaajien valvonnassa.

Nappaa pallo haltuusi ja tule mukaan viettämään kanssamme hauska kesäviikko!

Huomioittehan, että VJS seuraa jatkuvasti poikkeustilanteen kehittymistä ja noudattaa valtiojohdon ohjeistuksia. Mikäli tilanne kehittyy epäsuotuisaan suuntaan ja urheilutoimintaan kohdistuu uusia rajoituksia, koskettavat ne myös Futiskoulua. Mikäli Futiskoulu jouduttaisiin poikkeusoloihin vedoten perumaan, palautetaan kaikille ilmoittautuneille osallistumismaksut täysimääräisinä.

Lisätietoja:

Aku Jokinen
aku.jokinen[at]vjs.fi
050 591 0787

VJS:n Futiskoulun virallinen yhteistyökumppanimme on Terveystalo.