PERHEFUTIS JA FUTISTIIMIT


Image

Jalkapalloa jokaiselle

VJS tarjoaa myös perheille ja perheen pienimmille mahdollisuuden pelata laadukkaasti liikkumisen ilosta! Perhefutis ja Futistiimit tarjoavat mukavan, matalan kynnyksen väylän tulla tutustumaan kuningaslajiin parhaassa seurassa! Tältä sivulta löydät Perhefutiksen ja Futistiimien tarkemmat esittelyt ja yhteystiedot.

Perhefutis 2015-2017-syntyneille

Perhefutisryhmät käynnistyvät 8.6.2020 alkaen

Huomioithan, että seuraamme tarkasti Valtiojohdon ja Suomen Palloliiton suosituksia ja linjauksia koskien jalkapallon harrastetoimintaa. Osallistujien ja ohjaajien, VJS-perheen jäsenten terveys on meille ensiarvoisen tärkeää.

KESÄN 2020 ryhmiin ilmoittautuminen on nyt käynnissä. Tarkemmat tiedot ajoista ja paikoista löydät TUU PELAA-alasivulta.

HUOM! Kevään kesken jääneelle jaksolle ilmoittautuneet tulevat saamaan seuraavasta jaksosta tarjoushintaisen osallistumisen korvauksena menetetyistä treenikerroista. Tiedotamme asianosaisia erikseen sähköpostitse.

Perhefutis on perheen pienempien (3-4-vuotiaiden lasten) ja heidän vanhempiensa viikoittainen liikuntatapahtuma, jossa yhdessä touhuten innostutaan maagisen pallon avulla liikunnasta. Vuonna 2020 Perhefutis on tarkoitettu v. 2016-2017-syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhefutikseen voi osallistua yhden aikuisen kanssa enintään 2 lasta (sisarukset). Osallistujamaksu on lapsikohtainen.

Perhefutiksessa:
  • Tutustutaan ohjattuun liikuntaan turvallisesti yhdessä oman vanhemman kanssa.
  • Vanhemman tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja
  • Kerhossa opitut taidot innostavat liikkumaan kotioloissa
  • Saadaan innostava yhteinen hetki lapsen kanssa, jossa tekemisen keksii kerhon ohjaaja

LIIKUNTAAN RAKASTUMINEN TARVITSEE INNOSTAVAN YMPÄRISTÖN, JOSSA UUSIEN TAITOJEN OPPIMINEN KÄY LEIKITEN! 

Maksut

Perhefutis-kerhon 3 kk jakson hinta on 99 euroa / lapsi, sisältäen ohjauksen, olosuhteet, vakuutuksen ja pelaajalisenssin. Vanhemmat ovat mukana maksutta.

Perhefutiksessa voi käydä kokeilemassa ensimmäisen kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen maksu tulee maksaa, tai paikka peruuttaa kirjallisesti ennen 2. harjoituskertaa. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen vjs[at]vjs.fi  (ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä!).

Peruuttamattomat paikat tai vasta peruutusajan jälkeen peruutetut paikat ovat maksullisia. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi infokirjeen ennen ensimmäisten harjoitusten alkua. Jos jäät varapaikalle, otamme sinuun pian yhteyttä varapaikan ja/tai vaihtoehtoisen paikan tarjoamiseksi.

Perhefutiksen lapset ovat Vantaan Jalkapalloseuran jäseniä ja vakuutettuja VJS:n puolesta.

Peruuttamattomat paikat ovat maksullisia

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Jenni Hannula
044 087 6869
jenni.hannula[at]vjs.fi


Mountain View

JALKAPALLOYHTEISÖ SINULLE.
Copyright Vantaan Jalkapalloseura 2019