Kuva: Olli Rasia

Tervetuloa mukaan!

VJS tarjoaa nuorille mahdollisuuden pelata Suomen huipputasolla urheiluun panostaen tai laadukkaasti liikkumisen ilosta. Voit tehdä kuningaslajin parissa myös paljon muuta!

PELAAMAAN?

  • Oletko valmis laittamaan itsesi likoon ja etsimään sinnikkäästi osaamisesi rajoja? Tule mukaan seuramme ykkösjoukkueiden valmennukseen, joissa tavoitellaan parasta mahdollista osaamista. Ole yhteydessä suoraan joukkueen valmentajaan. Jos sinä haluat huipulle, me olemme valmiit tukemaan monipuolisella valmennussysteemillämme.
  • Mikäli taas haluat harrastaa liikkumisen ilosta ja nauttia jalkapallon tarjoamasta monipuolisesta urheilusta, sopivat grassroots-joukkueemme sinulle hyvin. Aiempi kokemus helpottaa mukaan pääsemistä mutta myös sinnikäs halu oppia taitoja riittää meille. Ota yhteyttä suoraan joukkueeseen ja tule kokeilemaan kuningaslajia!
  • Matalan kynnyksen vaihtoehtona VJS tarjoaa VJS Keltainen-ryhmän, joka on matalan kynnyksen harrasteryhmä eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Harjoitukset ovat pienpelipainotteisia ja kukin ryhmä kokoontuu kerran viikossa. Ryhmiä on 8-9-vuotialle, 10-11-vuotiaille sekä 12-13-vuotiaille.

>> Joukkueiden yhteystiedot

>> Ilmoittaudu mukaan

>> Ilmoittaudu mukaan Keltaisen ryhmän toimintaan

SEURATEHTÄVIIN?

Haluatko valmentaa? Oletko kiinnostunut auttamaan muita oppimaan, iloitsemaan ja kasvamaan? Jos olet, olet etsimämme nuori. Valmentamisesta kiinnostuneille nuorille järjestämme koulutusta, tarjoamme tehtäviä ja tehvässä kehittymisen sekä etenemisen mahdollisuuksia. Voit ilmoittaa halukkuutesi tastä:

Haluatko toimia pelinohjaajana? Haluatko olla mukana kentällä ohjaamassa tuomarin roolissa lasten pelejä? Jos vastasit kyllä olet etsimämme henkilö! Klikkaa itsesi pelinohjaajauralle vastaamalla alla olevaan lomakkeeseen.

Onko sinulla ideoita, miten voisit kehittää seuramme toimintaa? Mahtavaa, kerro siitä meille! Paljasta itsesi ja täytä alla oleva lomake.