IMG_2079

mainos-2011

Kauden 2017-2018 osalta ikäluokkakohtaiset toimintamallit ja harjoittelun hinnat löytyvät tästä: https://vjs.fi/metodi/kausi1718/

Aloittava ikäluokka (6-vuotiaat)

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) perustaa vuosittain uudet joukkueet kuusi (6) vuotta sinä vuonna täyttäville tytöille ja pojille. Myös reippaat 5-vuotiaat voivat jo tulla mukaan.

Vuonna 2012-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkuetoiminta käynnistyy huhtikuussa 2018 viikolla 16. Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoa ja ilmoittautuminen (pojat) 

Lisätietoa ja ilmoittautuminen (tytöt)

Joukkuetoiminta (7-11-vuotiaat)

7-11-vuotiaille VJS:lla on tarjota valmiit joukkueet, joiden toimintaan liittyä. Tule tutustumaan toimintaamme maksutta kahden viikon ajaksi (huom! ei vakuutusta) ilmoittautumalla alla olevista linkeistä.

VJS tarjoaa jalkapalloa jokaiselle. Tule rohkeasti mukaan, sillä tarjolla on sekä liikunnallisia huippukokemuksia että elämänmittaisia ystäviä.

Lasten harrasteryhmät: VJS Keltaiset

VJS Keltainen on jalkapallon matalan kynnyksen harrasteryhmä eri-ikäisille lapsille ja nuorille. Harjoitukset ovat pienpelipainotteisia ja kukin ryhmä kokoontuu kerran viikossa. VJS käynnisti maaliskuussa harrasteryhmät 8-9-vuotialle, 10-11-vuotiaille sekä 12-13-vuotiaille. Ryhmiin mahtuu lisää pelaajia.

SuperJengi – aivan erityinen Futisjoukkue

SuperJengi on erityistä tukea tarvitsevien n. 6−10-vuotiaiden tyttöjen ja poikien jalkapallon harrasteryhmä. SuperJengi harjoittelee kerran viikossa. Uudet pelaajat ja harrastajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Listietoja ja ilmoittautuminen:

Lisätietoja:

vjs[at]vjs.fi
p.040 5940266