VJS järjestää aikuisille harrastetoimintaa, jossa voit pitää huolta kunnostasi hyvässä seurassa. Valitse itsellesi sopivin ryhmä alla olevista vaihtoehdoista!

1. Aikuisten jalkapallokoulut 

Jalkapallokoulussa kehittämään itseäsi aivan uuden lajin äärellä osaavassa ja kannustavassa valmennuksessa tai verryttelemään jo unohtuneet jalkapallotaitosi kuntoon. Tunnelmaltaan letkeiden, mutta samalla tavoitteellisten harjoitusten painopiste on jalkapallon perustaitojen omaksumisessa. Lajinomaisissa harjoituksissa kehittyvät myös lihaskunto-, koordinaatio- ja ketteryysominaisuudet.

 

Naisten jalkapallokoulu on käynnistynyt huhtikuussa 2017. Lisätietoja ja ilmoittautuminen tästä.

2. VJS/IKIS-joukkue (KKI35) 

Miesten ikämiesjoukkue on miesten KKI-harrastejoukkue. Joukkueeseen voivat osallistua 35-vuotiaat ja sitä vanhemmat miehet, kaikenlaisilla pelitaidoilla. Joukkueen ikähaitari vaihtelee keskimäärin 35-55-vuoden välillä. Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan!VJS IKIS

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä.

3. Aikuisten kuntofutis 

Aikuisten kuntofutiksessa osallistuvat jakavat keskenään joukkueet ja pelaamisen ilosta mukavassa porukassa nautitaan hyvissä olosuhteissa. Aiempaa kokemusta ei edellytetä ja kuntokin voi olla aloittaessa vähän rempsallaan. Ensimmäisistä treeneistä lähtien kuntokäyrän suunta ja suupielet osoittavat ylöspäin!

Kuntofutis pyörii:
maanantaisin klo 20:30-22:00 Aktia Areenalla

Mukaan voi tulla kesken kaudenkin.

Kesäjakso 2017 (10.4. – 30.10.2017) hinta:

  • VJS:n uusille jäsenille jäsenmaksu 30 € + Kuntofutiksen kesäjakso 70 € = 100 €
  • Jos olet jo VJS:n jäsen (30 € jäsenmaksu 2017 on jo maksettu), Kuntofutiksen kesäkausi 70€
  • Ei VJS-jäsenille Kuntofutiksen kesäjakson hinta on 130 €

ILMOITTAUTUMINEN KUNTOFUTIKSEN KESÄJAKSOLLE 2017.

IMG_0488

Maksa SMARTUMILLA

4. Kortteliliiga

VJS järjestää kesällä 2017 Kortteliliigan. Kortteliliiga tarjoaa kaikille jalkapallosta innostuneille (15-vuotiaasta vaariin saakka) tilaisuuden pelata työ- tai kaveriporukalla.

5. Naisten matalan kynnyksen jalkapalloryhmä

Naisille suunnattu VJS:n matalan kynnyksen ryhmä ”VJS Kireet Pantterit” VJS KiPa kokoontuu kerran viikossa jalkapalloliikunnan merkeissä ja mukaan voi ilmoittautua uusia osallistujia koska tahansa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

 naisten-ryhma

6. Aikuisten joukkueet 

VJS:lla on eri tasoisia aikuisten jalkapallojoukkueita, joiden toimintaan voit osallistua, mikäli kaipaat aktiivista kilpailutoimintaa:  VJS Naiset, VJS Miehet, VJS/Old Stars ja VJS-Ikis.  Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä suoraan joukkueenjohtajaan.


Lisätietoja aikuisten toiminnasta:

Hilkka Pelander
Kehityskoordinaattori
VJS ry.
gsm 040 547 3237
hilu.pelander[at]vjs.fi