VJS järjestää aikuisille harrastetoimintaa, jossa voit pitää huolta kunnostasi hyvässä seurassa. Valitse itsellesi sopivin ryhmä alla olevista vaihtoehdoista!

1. Aikuisten jalkapallokoulut 

Jalkapallokoulussa kehittämään itseäsi aivan uuden lajin äärellä osaavassa ja kannustavassa valmennuksessa tai verryttelemään jo unohtuneet jalkapallotaitosi kuntoon. Tunnelmaltaan letkeiden, mutta samalla tavoitteellisten harjoitusten painopiste on jalkapallon perustaitojen omaksumisessa. Lajinomaisissa harjoituksissa kehittyvät myös lihaskunto-, koordinaatio- ja ketteryysominaisuudet.

 

KEVÄT 2018: Aikuisten jalkapallokoulu kevät 2018 kurssin lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä.

2. VJS/IKIS-joukkue (KKI35) 

Miesten ikämiesjoukkue on miesten KKI-harrastejoukkue. Joukkueeseen voivat osallistua 35-vuotiaat ja sitä vanhemmat miehet, kaikenlaisilla pelitaidoilla. Joukkueen ikähaitari vaihtelee keskimäärin 35-55-vuoden välillä. Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan!VJS IKIS

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä.

3. Aikuisten kuntofutis  

Aikuisten kuntofutiksessa osallistuvat jakavat keskenään joukkueet ja pelaamisen ilosta mukavassa porukassa nautitaan hyvissä olosuhteissa. Aiempaa kokemusta ei edellytetä ja kuntokin voi olla aloittaessa vähän rempsallaan. Ensimmäisistä treeneistä lähtien kuntokäyrän suunta ja suupielet osoittavat ylöspäin!

Kuntofutis pyörii kesäjaksolla 2018 (huhti-lokakuu 2018):
– huhtikuun ajan: tiistaisin klo 21:30-22:30 Aktia Areenalla (ylipainehalli, os. Martinkyläntie 1, Vantaa)
toukokuusta alkaen lokakuun loppuun: maanantaisin klo 21-22 Hissikeksus-kentällä (ulkokenttä Myyrmäen urheilutalon vieressä, os. Suvantopolku 1)

Mukaan voi tulla kesken kaudenkin.

Kesäjakso 2018 (3.4.2018-28.10.2018) hinta:

  • Kuntofutiksen kesäjakso (VJS:n jäsenmaksu 2018 jo maksettu) = 70 €
  • Kuntofutiksen kesäjakso 70 €  ja VJS:n jäsenmaksu (2018) 50 € = 120 €
  • Kuntofutiksen kesäjakso (ei VJS-jäsen) = 140€

ILMOITTAUTUMINEN KUNTOFUTIKSEN KESÄJAKSOLLE 2018.

IMG_0488

Maksa SMARTUMILLA

4. Kortteliliiga

VJS järjestää kesällä 2017 Kortteliliigan. Kortteliliiga tarjoaa kaikille jalkapallosta innostuneille (15-vuotiaasta vaariin saakka) tilaisuuden pelata työ- tai kaveriporukalla.

5. Naisten matalan kynnyksen jalkapalloryhmä

Naisille suunnattu VJS:n matalan kynnyksen ryhmä ”VJS Kireet Pantterit” VJS KiPa kokoontuu kerran viikossa jalkapalloliikunnan merkeissä ja mukaan voi ilmoittautua uusia osallistujia koska tahansa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

 naisten-ryhma

6. Aikuisten joukkueet 

VJS:lla on eri tasoisia aikuisten jalkapallojoukkueita, joiden toimintaan voit osallistua, mikäli kaipaat aktiivista kilpailutoimintaa:  VJS Naiset, VJS Miehet, VJS/Old Stars ja VJS-Ikis.  Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä suoraan joukkueenjohtajaan.


Lisätietoja aikuisten toiminnasta:

Hilkka Pelander
Kehityskoordinaattori
VJS ry.
gsm 040 547 3237
hilu.pelander[at]vjs.fi