VJS järjestää aikuisille harrastetoimintaa, jossa voit pitää huolta kunnostasi hyvässä seurassa. Valitse itsellesi sopivin ryhmä alla olevista vaihtoehdoista!

1. VJS/IKIS-joukkue (KKI35) 

Miesten ikämiesjoukkue on miesten KKI-harrastejoukkue. Joukkueeseen voivat osallistua 35-vuotiaat ja sitä vanhemmat miehet, kaikenlaisilla pelitaidoilla. Joukkueen ikähaitari vaihtelee keskimäärin 35-55-vuoden välillä. Uudet pelaajat ovat erittäin tervetulleita mukaan!VJS IKIS

Lisätietoa ja ilmoittautuminen tästä.

2. Aikuisten kuntofutis  

Aikuisten kuntofutiksessa osallistuvat jakavat keskenään joukkueet ja pelaamisen ilosta mukavassa porukassa nautitaan hyvissä olosuhteissa. Aiempaa kokemusta ei edellytetä ja kuntokin voi olla aloittaessa vähän rempsallaan. Ensimmäisistä treeneistä lähtien kuntokäyrän suunta ja suupielet osoittavat ylöspäin!

Kuntofutis pyörii kesäjaksolla 2019 (huhtikuu – lokakuu):
– Maanantaisin klo 21:00-22:00 Aktia Areenalla (os. Martinkyläntie 3 Vantaa)

Mukaan voi tulla kesken kaudenkin.

Kesäjakson (1.4.2019-28.10.2019) hinta:

  • Kuntofutiksen kesäjakso (VJS:n jäsenmaksu 2019 jo maksettu) = 70 €
  • Kuntofutiksen kesäjakso 70 €  ja VJS:n jäsenmaksu (2019) 50 € = 120 €
  • Kuntofutiksen kesäjakso (ei VJS-jäsen) = 140€

ILMOITTAUTUMINEN KUNTOFUTIKSEN KESÄJAKSOLLE 2019.

IMG_0488

3. Naisten matalan kynnyksen jalkapalloryhmä

Naisille suunnattu VJS:n matalan kynnyksen ryhmä ”VJS Kireet Pantterit” VJS KiPa kokoontuu kerran viikossa jalkapalloliikunnan merkeissä ja mukaan voi ilmoittautua uusia osallistujia koska tahansa. Joukkue osallistuu myös kaudella 2019 Uudenmaan piirin naisten 7vs7-harrastesarjaan. Mukana voit olla vain harjoituksissa tai myös pelitoiminnassa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen.

 naisten-ryhma

4. Aikuisten joukkueet 

VJS:lla on eri tasoisia aikuisten jalkapallojoukkueita, joiden toimintaan voit osallistua, mikäli kaipaat aktiivista kilpailutoimintaa:  VJS Naiset, VJS Miehet, VJS/Old Stars ja VJS-Ikis.  Ilmoittaudu mukaan ottamalla yhteyttä suoraan joukkueenjohtajaan.


Lisätietoja aikuisten toiminnasta:

Marko Kolsi
Valmennuspäällikkö
VJS ry.
gsm 050 3510391
marko.kolsi[at]vjs.fi