Jalkapalloa jokaiselle

VJS tarjoaa mahdollisuuden pelata tavoitteellisesti urheiluun panostaen tai laadukkaasti liikkumisen ilosta hyvien ystävien seurassa.

LAPSET

NUORET

  • Nuortenjoukkueet (ota yhteyttä suoraan joukkueenjohtajaan tai valmentajaan)
  • Tai ilmoittaudu tästä
  • Pelinohjaajaksi/ tuomariksi / valmentajaksi / seuratoimijaksi: ota yhteyttä seuran sähköpostiin vjs[at]vjs.fi

AIKUISET


Ykkösjoukkueet

VJS:n ykkösjoukkueissa valmentavat ammattitaitoiset ja osaavat valmentajat, joista useimmat ovat seuran päätoimisia ammattivalmentajia. Heidän, kehittyvien olosuhteiden sekä modernin valmennuslinjamme tuella luomme eteenpäin pyrkiville pelaajille laadukkaan pelaajakoulutusputken kohti ylintä huippua.

Kakkosjoukkueet

VJS:n kakkosjoukkueet tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen ja ympärivuotiseen urheiluharrastukseen. Harjoittelu poikkeaa ykkösjoukkueiden harjoittelusta tavoitteiden ja määrien osalta. Kakkosjoukkueiden harjoittelun lähtökohtana ovat pelaajien toiveet, tavoitteet ja harrastamisen ilo.

Lapset 4-6-vuotiaat

VJS perustaa vuosittain keväällä uudet joukkueet kuusi (6) vuotta sinä vuonna täyttäville tytöille ja pojille. Myös reippaat 5-vuotiaat ovat tervetulleita mukaan toimintaan.

Aiemmin syntyneille lapsille VJS:lla on tarjota valmiit joukkueet, joiden toimintaan lapset voivat liittyä mukaan.

VJS:n Futistiimi-toiminta on suunnattu 4-5-vuotiaille lapsille. Kerran viikossa kokoontuvissa Futistiimeissä harjoitellaan perusliikuntataitoja jalkapalloa painottaen.

VJS tarjoaa jalkapalloa jokaiselle! Tervetuloa mukaan VJS-toimintaan.

Lisätietoja myös:

Kaisu Rantanen
Seurakoordinaattori
VJS ry.
gsm 040 5940266
vjs@vjs.fi