JOUKKUE SOMESSA

Oli niin jännä peli, että somettaja unohti ottaa kuvia 🙈 T15 Liiga Etelän pelin ensimmäisellä puoliajalla pelasimme alle normaalin tasomme. Toiselle jaksolle paransimme ja teimme voittoon tarvittavat maalit. #vjst0607kilpa #vjsry #kolmepistettä #t15liigaetelä

VJST06-Kuusysi etelä T18 kakkonen (toinen puoliaika), 16.9.2021

VJST06-Kuusysi T18 etelä kakkonen (ensimmäinen puoliaika), 16.9.2021

Kolme pistettä taas haettu ja hattutemppukin nähty 😊 #t18kakkonen #vjst0607kilpa #vjsry #kolmepistettä

Aluejoukkueleireille 28.9. ja 29.8. valittu Ella, Emine, Inka, Kerttu, Helmi ja Lumi! Onnea! #aluejoukkueleiri #alueleirit #pelaajakehitys #vjst0607kilpa #vjsry

VJST06-HJS T15 Etelä liiga alempi loppusarja, 12.9.2021

T15 Liiga Etelä HJS-VJS pelattiin tänään sateisessa säässä. Kotijoukkue hallitsi ensimmäistä puoliaikaa, me taas toista. Maalit ja pisteet sitten jaettiinkin, peli päättyi 2-2.
#vjst0607kilpa #vjsry #t15liigaetelä #tasapeli

VJST06-MPS etelä T18 kakkonen, 8.9.2021 (toinen puoliaika)

Joukkue-esittely osa 9.

Kuvaajat eli ”putkimiehet”: Riku ja Leo.

Riku, Millin isä, ilahduttaa pelaajien perheitä striimamalla pelit joukkueen YouTube-kanavan kautta kotikatsomoille - ja mikä hienointa selostuksen kera!

Leo, Kertun isä, ottaa huikeita lähikuvia ...pelaajista pelitilanteissa. Pelaajilla on omat kansionsa pilvipalvelussa mihin hän tallentaa kuvat ja josta pelaajat/perheet pääsevät niitä katsomaan.

Milloin kiinnostus putkiin (tai putkettomiin…) alkoi?

L: Viitisen vuotta sitten. Elämäntilanne oli sellainen, että lapset alkoi olla jo isoja ja oli aikaa enemmän. Piti keksiä jotain uutta harrastusta.
R: Vaihto-oppilaana ollessa jo 16-kesäisenä. Siellä saattoi koulussa opiskella valokuvausta.

Näkyykö putkista välillä muutakin kuin futiksenpelaajia?

L: Kyllä näkyy. Oma koiraa ja luontoa, erityisesti lintuja, tulee kuvattua. Luonnossa on rentouttavaa kulkea kameran kanssa. Vähän kuin kävisi metsästämässä, mutta tähtäimen kohteelle ei käy kuinkaan.
R: Muutakin urheilua kuin futista olen kuvannut; taitoluistelua, korista ja jääkiekkoa eli omien lasten lajeja. Lisäksi tietysti lomamatkoilla kuvaan ja jopa muotokuvia olen ottanut. Olen myös harrastanut kaikenlaista taidekikkailua, esim. hdr- kuvausta.

Riku, mistä loistava idea selostukseen?

R: Se lähti siitä, kun alkoi tulla näitä ulkomaanturnauksia ja kaikki vanhemmat eivät päässeet paikalle, niin päätettiin kokeilla tämmöistä kuvan välittämistä kentän laidalta. No sitten kukaan ei koskaan tiennyt paljonko peli oli ja siitä se selostaminen sitten lähti ihan lapasesta. Taitoluistelua en tosin ole selostanut. Kerran yritin, mutta se kokeilu lopetettiin lyhyeen…

Onkos putkimiehet koskaan itse pelaanneet futista?

L: En ikinä. Ei ole ollut koskaan säärisuojat jalassa.
R: Kotitarpeisiin ja koulun joukkueessa kyllä, mutta en missään seurassa. Korista olen pelannut.

#vjst0607kilpa #vjsry #putkimiehet #kuvaajat

Kovaa peliä Porvoossa. Taistelu T18 Kakkosessa FCFJ - VJS päättyi maalittomaan tasapeliin. Parhaissa maalipaikoissa taisi tänään olla oma pelaaja edessä, mutta sellaista se joskus on 🙈 Tappioitta edelleen kuitenkin jatketaan. #vjst0607kilpa #vjsry #kovaapeliä #eimaaleja #t18kakkonen

VJST06 vs. Loiske (editoitu), T15 Etelä Liiga alempi loppusarja, 4.9.2021