Etsitkö huippuympäristöä?

Hei sinä kilpailullisesta toiminnasta kiinnostunut 05-07 syntynyt tyttö!

VJS on aloittanut tyttö- ja naisjalkapalloilun kehittämisen seuran toimintasuunnitelman mukaisesti. Starttina tulevaisuusprojektille on kilpajoukkueen perustaminen TU14-TU15 ryhmän pelaajille.

Tavoitteenamme on pelata vuonna 2023 korkeimmalla tasolla TU18 sarjassa ja tarjota kilpailullinen pelaajapolku mahdollisimman kattavasti ikäluokasta toiseen antaen pelaajille parhaan mahdollisen tuen kehittyä omalle huipputasolleen. Kilpatason joukkueen toiminnan tavoitteena on myös kasvattaa pelaajia kansalliselle huipulle sekä seuran omaan edustusjoukkueeseen.

Joukkueen toiminnasta ja kehitystyöstä vastaa seuran päätoiminenvalmentaja sekä valmennustiimi, joka koostuu kahdesta valmentajasta, mv-valmentajasta ja fysiikkavalmentajasta. Joukkue harjoittelee lähtökohtaisesti 4 kertaa viikossa huippu olosuhteissa:

  • Aktia areena jalkapallohalli
  • Myyrmäen Jalkapallostadion
  • Myyrmäki-halli
  • Hissikeskuskenttä

Joukkueen valmennustiimi kaudella 2020-2021

  • Vastuuvalmentaja: Vellu Helasterä
  • Valmentajat: Petteri Halme ja Jouni Timonen
  • Fysiikkavalmennus: Jukka Haarala
  • Maalivahtivalmennus: Viivi Korhonen

Tämä kilpajoukkue tulee pelaamaan tulevalla kaudella TU15 ykköstä sekä TU18 sarjaa. Joukkue tulee tarjoamaan loistavan mahdollisuuden laadukkaaseen ja tavoitteelliseen kilpajoukkuetoimintaan.

Emme järjestä erikseen avoimia harjoituksia, haluamme irti avoimien harjoitusten kiireestä ja massoista. Toivomme uusien pelaajien tulevan erikseen sovitulle tutustumisjaksolle normaaliin toimintaamme. Näin uudet pelaajat saavat kokea aidon toimintaympäristömme. Pääsemme myös rauhassa keskustelemaan perheen kanssa onko VJS tässä vaiheessa paras mahdollinen ympäristö nuorelle.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä meihin ja keskustellaan lisää.

Velimatti Helasterä, Valmentaja Vantaan Jalkapalloseura

050 411 4009 velimatti.helastera@vjs.fi

tiedätkö kiinnostuneen kaverin? Laita linkki jakoon !