LISÄTAPAHTUMAT PELAAJILLE


Image

VJS tarjoaa joukkuetoiminnan lisäksi erilaisia lisätoimintoja, joiden tavoitteena on tukea joukkueidemme laadukasta arkea.

Kaudella 2021-2022 tarjolla on kesän Futisleirit, taitokouluja ja voimakouluja sekä mahdollisesti myöhemmin kaudella järjestettäviä teematapahtumia.


Futiskoulut 2022

VJS järjestää Futiskoulu -kesäleirin kaikille 2015-2009 syntyneille tytöille ja pojille kesä- ja elokuussa! Voit osallistua joka päivä, yhden viikon tai vaikka yksittäisille päiville!

Futiskoulussa harjoitellaan ja opetellaan ammattitaitoisten ja iloisten ohjaajien johdolla jalkapalloa ainutlaatuisen VJS-metodin mukaisesti jalkapallotaitojen lisäksi futiskoulussa pelataan ja leikitään, tutustutaan saman ikäisiin lapsiin, opetellaan toimimista ryhmässä  ja vahvistetaan yhteishenkeä. Koska leiripäivä on pitkä, on leirillä jalkapalloharjoittelun lisäksi päivittäin myös vapaa-aikaa, ohjaajien valvonnassa.

Nappaa pallo haltuusi ja tule mukaan viettämään kanssamme hauskat kesäviikot!

Ohjaajamme ovat kokeneita ja koulutettuja liikunnan alan ammattilaisia, sekä lasten ja nuorten ohjaajia.

Pyrimme myös ottamaan lasten toiveita huomioon leirin suunnittelussa.

Leirin hintaan kuuluu leirinohjelma, lämmin lounas, erinomaiset olosuhteet ja laadukas sekä ammattitaitoinen ohjaus.

Ajankohta

  • VIIKKO 3: MA-PE 1.-5.8.2022, klo 8.30-15.30, paikkana Aktia Areena

Ohjattu toiminta päivittäin klo 9-15 välillä. Ohjaajat ovat paikalla klo 8.30-15.30, saapuminen ja poislähtö kunkin perheen oman aikataulun mukaisesti.

Hinta:
  • 140 €/ 1 vko  ( 5 pv)
  • 40€/yksittäinen päivä

Sairastuminen/loukkaantuminen

Mikäli Futiskouluun osallistuva sairastuu tai loukkaantuu kesken Futiskoulun niin, että joutuu keskeyttämään joko osaksi tai kokonaan, huojennetaan osallistumismaksuja seuraavasti:

  • Sairastumis-/loukkaantumispäivä + 2 seuraavaa päivää omavastuuosuus 20 €/pvä
  • Seuraavat päivät hyvitetään kokonaan

Sairastumisesta/loukkaantumisesta tulee ilmoittaa sekä Futiskoulun rehtorille että seuran toimistolle vjs@vjs.fi.

Peruutusehdot

Futiskouluun osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14 päivää ennen aloituspäivää. Tämän jälkeen osallistuminen on maksullista, kuitenkin huomioiden hyvitykset sairastumisesta tai loukkaantumisesta ennen koulun alkua (sovelletaan samaa toimintatapaa kuin sairastumisessa/loukkaantumisessa koulun aikana).

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan klikkaamalla tästä

Lisätietoja:

Topi Leinonen
topi.leinonen[at]vjs.fi

040-4837556