PERHEFUTIS JA FUTISTIIMIT


Image

Jalkapalloa jokaiselle

VJS tarjoaa myös perheille ja perheen pienimmille mahdollisuuden pelata laadukkaasti liikkumisen ilosta! Perhefutis ja Futistiimit tarjoavat mukavan, matalan kynnyksen väylän tulla tutustumaan kuningaslajiin parhaassa seurassa! Tältä sivulta löydät Perhefutiksen ja Futistiimien tarkemmat esittelyt ja yhteystiedot.

Perhefutis 2018-2019-syntyneille

Perhefutis on perheen pienempien (3-4-vuotiaiden lasten) ja heidän vanhempiensa viikoittainen liikuntatapahtuma, jossa yhdessä touhuten innostutaan maagisen pallon avulla liikunnasta. Vuonna 2022 Perhefutis on tarkoitettu v. 2018-2019-syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhefutikseen voi osallistua yhden aikuisen kanssa enintään 2 lasta (sisarukset). Osallistujamaksu on lapsikohtainen.

Perhefutiksessa:
  • Tutustutaan ohjattuun liikuntaan turvallisesti yhdessä oman vanhemman kanssa.
  • Vanhemman tukemana lapsi oppii vähän haasteellisempiakin liikuntataitoja
  • Kerhossa opitut taidot innostavat liikkumaan kotioloissa
  • Saadaan innostava yhteinen hetki lapsen kanssa, jossa tekemisen suunnittelee kerhon ohjaaja
  • Katso harjoitusajat ja -paikat ja hoida ilmoittautumien kuntoon täällä

LIIKUNTAAN RAKASTUMINEN TARVITSEE INNOSTAVAN YMPÄRISTÖN, JOSSA UUSIEN TAITOJEN OPPIMINEN KÄY LEIKITEN!

Maksut

Perhefutis-kerhon 3 kk jakson hinta on 99 euroa / lapsi, sisältäen ohjauksen, olosuhteet, vakuutuksen ja pelaajalisenssin. Vanhemmat ovat mukana maksutta.

Perhefutiksessa voi käydä kokeilemassa ensimmäisen kerran ilmaiseksi, jonka jälkeen maksu tulee maksaa, tai paikka peruuttaa kirjallisesti ennen 2. harjoituskertaa. Peruutus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen vjs[at]vjs.fi  (ohjaajalle ilmoittaminen ei riitä!).

Peruuttamattomat paikat tai vasta peruutusajan jälkeen peruutetut paikat ovat maksullisia. Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi infokirjeen ennen ensimmäisten harjoitusten alkua. Jos jäät varapaikalle, otamme sinuun pian yhteyttä varapaikan ja/tai vaihtoehtoisen paikan tarjoamiseksi.

Perhefutiksen lapset ovat Vantaan Jalkapalloseuran jäseniä ja vakuutettuja VJS:n puolesta.

Peruuttamattomat paikat ovat maksullisia

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja:
Anna Niemelä
anna.niemela[at]vjs.fi


Mountain View

JALKAPALLOYHTEISÖ SINULLE.
Copyright Vantaan Jalkapalloseura 2019