Avoimet harjoitukset viikolla 44

Vaikka kaikki joukkueen harjoitukset ovat avoimia harjoituksia ja kokeilemaan saa tulla milloin vaan, pidämme viikolla 44 avoimet harjoitukset näin kauden vaihtuessa ja toivotamme kaikki tervetulleeksi tutustumaan joukkueemme toimintaan. Tavoitteena on saada lisää innokkaita pelaajia joukkueeseemme.
Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä,Punainen ja Valkoinen, jotta kaikille pelaajille taataan mielekäs, laadukas ja oman motivaation tasoinen toiminta. Punainen peliryhmä on tavoitteellisesti harjoitteleva ryhmä ja Valkoinen laadukas harrasteryhmä hieman kevyemmällä sitoutumisen asteella. Tule siis rohkeasti mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo useamman vuoden jalkapalloa harrastanut pelaaja.  Lisätiedot ja ilmoittautuminen Jussi-Pekka Isoviita (jussi-pekka.isoviita@vjs.fi, 050-522 3130).  Ilmoitathan, oletko kiinnostunut Punaisen vai Valkoisen tason toiminnasta.

Tiistai 29.10. 17:45-19:15
Torstai 31.10. 17:45-19:00
Harjoitusajat viikosta 45 eteenpäin löydät joukkueen nettisivuilta www.vjs.fi/t2010.

KAUSISUUNNITELMA 2019-2020
Noudatamme toiminnassa VJS:n opetussuunnitelmaa, joka luo yhtenäisen pohjan systemaattiselle pelaajakehitykselle yli eri ikävaiheiden.  Valmennuksesta vastaavat vastuuvalmentaja Jussi-Pekka ”Jupe” Isoviita yhdessä ikäluokkakoordinaattori Juha ”Peku” Pekkasen ja kahdeksan apuvalmentajan kanssa. Suuri ja kokenut valmennusrinki mahdollistaa tehokkaan opetussuunnitelman mukaisen toiminnan.
T10-ikäryhmä toimii yhtenä kokonaisuutena ja harjoittelemme kolme kertaa viikossa tasoryhmissä Aktia-Areenalla ja Hissikeskuskentällä. Punainen peliryhmämme harjoittelee osittain poikien punaisten peliryhmien kanssa. Maalivahtiharjoitukset ovat kerran viikossa. Talvikaudella Punainen peliryhmämme pelaa 09-10 tyttöjen kilpasarjaa sekä ikäluokan kovatasoista miniliigaa. Punainen peliryhmä koostuu jo pidemmän ajan jalkapalloa tosissaan harrastaneista innokkaista tytöistä. Kesäkaudella punainen ryhmä pelaa poikien piirisarjassa.
Valkoinen peliryhmämme pelaa talvikaudella haaste- ja harrastetason miniturnauksia ja harjoituspelejä. Kesäkaudella valkoinen ryhmä pelaa tyttöjen piirisarjassa.
Sarja- ja harjoituspelien lisäksi kaikille tarjotaan mahdollisuus pelata kolmessa turnauksessa, jotka määrittyvät myöhemmin. Kuluneella kaudella pelasimme mm. Stadi-Cupissa, Helsinki-Cupissa, TalviVantaa-Cupissa, Hippo- ja Karuselli-turnauksissa. Innokkaimmat pelaajat voivat näiden lisäksi osallistua ylimääräisiin turnauksiin.

Vantaan Jalkapalloseura sai Paavo Einiö -rahaston palkinnon Stadi Cupista 2019. Katso uutinen alta: