Tervetuloa VJS:n vuonna 2010 syntyneiden
tyttöjen joukkueen sivuille


VJS panostaa tyttöjen jalkapalloon mikä näkyy pelaajamäärissä, toiminnan laadussa ja myös tyttömaajoukkueiden pelaajavalinnoissa. Kymppitytöt on tällä hetkellä noin 30 pelaajan vahvuinen ikäluokka. Tarjoamme turvallisen ja kehittävän ympäristön jalkapallon harrastamiseen jokaiselle futiksesta kiinnostuneelle tytölle.

Harjoituksissa ja peleissä ryhmät jaetaan tasojen mukaan, jotta jokainen pelaaja voi osallistua hyvillä mielin harkkoihin, peleihin ja kehittyä omalla vauhdillaan. Meillä treenaaminen on innostavaa, myönteistä ja sinnikästä. Siitä pitää huolen osaavat ja innostuneet valmentajamme yhdessä pelaajien kanssa.

Valmennus perustuu VJS:n opetussuunnitelmaan. Opetussuunnitelmassa korostuvat oppimisen ilmapiiri, harjoittelun jaksottaminen sekä yksilöllinen huomioiminen.

Joukkueemme harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja osallistuu sarjoihin ja turnauksiin läpi vuoden. Innokkaimmille harjoittelijoille on tarjolla lisäharjoitusryhmiä. Pelaamme oman ikäluokamme kaikilla tasoilla sekä tavoitteellisemmat pelaajat myös 09-tyttöjen ja 10-poikien haastetasoilla. Sarjapelien lisäksi pelaamme mielellämme harkkapelejä! Harkkapelikutsut voi lähettää vastuuvalmentajalle.

Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Kokeilemaan voi tulla milloin vain, aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja mukaan nappikset (kokeiluvaiheessa lenkkaritkin käy), nro 3 pallo ja juomapullo. Muistathan ilmoittaa tulostasi etukäteen joukkueenjohtajalle.Joukkueen hyveet

Add some content to your accordion item here.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Essi Kytö
@. vjsT10jojo@gmail.com

Vastuuvalmentaja

Petri Hilli
@. vjst10valmentaja@gmail.com

Valmennuskoordinaattori

Jussi-Pekka Isoviita
@. jussi-pekka.isoviita@vjs.fi
.
.

Valmentajat

Jaakko Koivumäki
Marko Sankelo
Miika Heikkonen
Katja Toikka-Mäkinen
Salima Younes
Laura Meriläinen
Teemu Nevalainen


Kalenteri

lokakuu 2019

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
  • VJS tytöt 2010: VJS:n kauden päättäjäiset
24
25
26
27
28
29
  • VJS tytöt 2010: Avoimet harjoitukset
30
31
  • VJS tytöt 2010: Avoimet harjoitukset