VJS T08 hakee uusia pelaajia

Vantaan jalkapalloseura (VJS) on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista ja keskittyy myös tyttöjen ammattimaiseen ja laadukkaaseen pelaajakehitykseen. Usea VJS-tyttöjoukkueen kasvatti pelaa tälläkin hetkellä ammattilaisena ulkomailla, maajoukkueessa tai Kansallisessa Liigassa. Seura tarjoaa pelaajakehitykseen huippuolosuhteet ja ammattivalmennuksen. 

Maalivahdeiksi haluaville on tarjolla seuravetoisesti maalivahtivalmennusta ja kaikki pelaajat ovat systemaattisen fysiikkavalmennuksen piirissä, josta vastaa seuran fysiikkavalmennuspäällikkö.

VJS T08 joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 25 pelaajaa, ja joukkue alkaa jo pikku hiljaa valmistautua ison kentän 11v11 peleihin. Pelaamme tällä hetkellä kahdessa eri peliryhmässä. Punainen (kilpa/akatemia) pelaa eteläisen alueen Ykkösessä ja Valkoinen (haaste) Kolmosessa. 

Etsimme nyt motivoituneita ja jalkapallosta innostuneita pelaajia molempiin peliryhmiimme.

Usea nykyinen pelaajamme on aloittanut jalkapallotaipaleensa toisessa seurassa ja joukkueessa – tärkeintä meille on pelaajan oma halukkuus kehittyä kohti omaa huippuansa ja jalkapallon pelaamisesta nauttiminen!

Parhaiten pääset mukaan joukkueen toimintaan nyt elokuussa koulujen alettua ottamalla suoraan yhteyttä vastuuvalmentajaan tai joukkueenjohtajaan. 

Joukkue järjestää myös erikseen syksyllä avoimet harjoitukset, joiden aikataulu julkaistaan myöhemmin. 

Joukkueemme toimintaa kuvastaa laadukas pelaajakehitys sekä pelaajien yksilöllinen tukeminen omalla urallansa. Pyrimme tukemaan jokaista pelaajaamme saavuttamaan oman unelmansa ja tavoitteensa jalkapallon saralla.

Ole siis rohkeasti yhteydessä meihin!

Yhteystiedot:

Vastuuvalmentaja Mikko Seppänen
E-mail: mikko.seppanen@ppi.inet.fi
Puh. 040 520 9472

Joukkueenjohtaja Sari Kattelus
E-mail: sakattelus@gmail.com
Puh. 040 7361 266