Valkoinen peliryhmämme hakee uusia pelaajia!

Oletko pelannut jalkapalloa jo jonkin aikaa ja etsit joukkuetta, missä pääset kehittymään edelleen kohti omaa huippuasi? Tule mukaan!

Valkoinen peliryhmämme pelaa tällä hetkellä pääsääntöisesti haastetason pelejä ja turnauksia ympäri Suomea ja tarjoaa mahdollisuuden kehittyä kohti ikäluokan huippua. Peliryhmämme toimivat yhtenä joukkueena: useat Valkoisen peliryhmän pelaajamme kiertävät Punaisen (kilpa/akatemia) mukana sekä peleissä että turnauksissa ja osallistuvat säännöllisesti yhteiseen harjoitteluun kilpatason kanssa. Toiminta on laadukasta ja ammattimaista, hyvää fiilistä ja hauskaa tekemistä unohtamatta.

Valkoisessa peliryhmässä pelaaminen ja harjoitteleminen ei estä muiden harrastusten harrastamista eikä edellytä kaikkiin tapahtumiin osallistumista. Voit olla myös jalkapallotaipaleesi alussa oleva, motivoitunut uusi pelaaja.

Joukkueemme harjoittelee pääsääntöisesti 3 kertaa viikolla siten, että pelit ja muut (turnaus)tapahtumat ajoittuvat viikonlopulle. Peliryhmä tarjoaa myös mahdollisuuden halukkaille osallistua turnauksiin ulkomailla ja tulee osallistumaan esimerkiksi Stockholm Football Cupiin elokuussa 2020.

Mikäli haluat mukaan laadukkaaseen toimintaan ja valmennukseen yhteen Suomen parhaimmat olosuhteet tarjoavista seuroista, niin ole rohkeasti yhteydessä vastuuvalmentajaan (mikko.seppanen@ppi.inet.fi, puh. 040 520 9472) tai joukkueenjohtajaan (sakattelus@gmail.com). 

Lisätietoa seurasta, hinnoista ja toiminnan sisällöstä löydät helposti VJS-nettisivuilta täältä: https://vjs.fi/vanhemmille/

ps. Mkäli sinua kiinnostaa pelaaminen Punaisessa peliryhmässämme niin ole rohkeasti yhteydessä joukkueen vastuuvalmentajaan.

#haastekohtikilpaa #vjst08 #jalkapalloyhteisösinulle