Otteluennakko: VJS vs HPS

VJS T08 Punainen kohtaa lauantaina 6.6 kotikentällään ensimmäisessä harjoitusottelussa kilpasisarukset Helsingistä, kun HPS astelee Hissikeskuksen futispyhättöön joukkueen vieraaksi. Pienryhmäharjoittelu ja normaalit joukkueharjoitukset ovat lähteneet mukavasti käyntiin ja pelaajat ja taustat ovat kaikki intoa täynnä tulevaa kautta ajatellen. Samoin myös päävalmentaja Mikko Seppänen.

”92-8-6-3. Siinä kevään olennaiset numerot. Edellisestä pelistä on kulunut 92 päivää. 8 viikkoa tästä tytöt harjoittelivat aktiivisesti omatoimisesti, minkä jälkeen 6 tuntia harjoittelimme pienryhmissä rajoitusten puitteissa ja nyt olemme ehtineet treenata 3 kertaa yhdessä koko joukkueena. Seuraava askel onkin se kaikkein odotetuin eli harkkapeli.”

Joukkueiden aiemmat kohtaamiset ovat olleet hyviä kamppailuja ja tällä kertaa mukaan saadaan myös poikkeusajan lisämauste. Kaiken lisäksi VJS:n rosteria alkuvuodesta vaivanneet pienet loukkaantumiset on ehditty selättää tauon aikana ja joukkue pääsee peliin täydellä ja terveellä kokoonpanolla – ensimmäistä kertaa koko kauden aikana. Kentällä nähdään varmasti monta innokasta pelaajaa hymy huulilla nauttimassa futiksesta. HPS tulee tarjoamaan hyvän ja tasokkaan vastuksen.

”Poikkeuksellisen kevään jälkeen on mahtavaa päästä taas pelin makuun. Nautitaan siitä!”

VJS vs HPS 6.6.2020 klo 13:00 Hissikeskuskenttä, Myyrmäki, Vantaa