Tervetuloa VJS:n
2008 tyttöjen joukkueen sivuille

VJS T08 on keväällä 2014 perustettu, vuonna 2008 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ammattivalmentajiemme johdolla läpi vuoden hyvissä olosuhteissa. Motivoituneille tytöille on tarjolla lisäksi mahdollisuus osallistua seuravetoiseen Taitokouluun ja maalivahtiharjoituksiin.

Harjoittelemme pääasiassa Vantaan Aktia Areenalla modernissa ja lämpimässä hallissa. Tämän lisäksi harjoituksia on VJS:n omistamalla Hissikeskuskentällä Myyrmäessä ja kesäisin myös MUP stadionilla Vantaalla.

Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä (Punainen ja Valkoinen), jotta kaikille pelaajille taataan mielekäs, laadukas ja oman motivaation tasoinen toiminta. Voit koska tahansa tulla kokeilemaan jalkapalloa joukkueeseemme, olitpa sitten hieman vähemmän aikaa pelannut tai jo useamman vuoden jalkapalloa päälajinasi harrastanut pelaaja. Joukkueemme pelaa korkeimmalla kilpatasolla eteläisen alueen Ykköstä ja haastetasolla eteläisen alueen Kolmosta eli toimintaa löytyy eri taustan omaaville pelaajille.

Pääset mukaan joukkueen toimintaan olemalla yhteydessä vastuuvalmentaja Mikko Mannoseen: tia.mikko(a)gmail.com (puh. 050 594 1974) tai joukkueenjohtaja Sari Kattelukseen: sakattelus(a)gmail.com.

Mukaan harjoituksiin tarvitset urheiluun sopivan vaatetuksen ja juomapullon. Jos sinulla on oma pallo (koko 4), säärisuojat ja nappulakengät niin otathan nämäkin mukaan. Uudet pelaajat voivat pääsääntöisesti kokeilla jalkapalloa VJS:ssa kahden viikon kokeiluajan maksutta, jota voidaan tapauskohtaisesti pidentää.

Joukkueen harjoitusajat löydät kalenterista.

Olemme osallistuneet kuluneiden vuosien aikana useisiin erilaisiin turnauksiin ja sarjoihin sekä pelanneet monia harjoitusotteluita eri joukkueita vastaan ympäri Suomea. Leireilemme säännöllisesti myös Eerikkilässä ja muutamana vuotena olemme käyneet harjoittelemassa ja pelaamassa Otepäässä, Virossa.

Joukkue tulee osallistumaan tulevaisuudessa turnauksiin myös ulkomailla. Kesällä 2019 osallistuimme mm. Alandia Cupiin Ahvenanmaalla ja kilpajoukkueiden kutsuturnaukseen Tukholmassa, jossa pelasimme pohjoismaiden kovimpia joukkueita vastaan.

Joukkuettamme kuvastaa iloisuus, aktiivisuus, yhteisöllisyys sekä laadukkaaseen toimintaan keskittyminen – hauskuutta unohtamatta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Meidät löytää myös Instagramista, Twitteristä ja Facebookista

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!
Joukkueen hyveet

Add some content to your accordion item here.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Sari Kattelus
040 736 1266
sakattelus(a)gmail.com

Vastuuvalmentaja

Mikko Mannonen
050 594 1974
tia.mikko(a)gmail.com

Valmentajat

Velimatti Helasterä
Venla Ylesmäki

Apuvalmentajat

Kimmo Jäntti
Antti Kattelus
Jari Leppänen
Pasi Peltola


Kalenteri

toukokuu 2021

ma ti ke to pe la su
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
  • VJS T08: Pelitreenit
14
15
  • VJS T08: Punainen: Treenipeli VJS TU13 vs TU12
  • VJS T08: Omatoimi niille, jotka eivät ole mukana aamun pelissä: Alavartalo- painotteinen voima + Loikka + Nopeus
16
  • VJS T08: Treenit
17
  • VJS T08: Valkoinen: Treenipeli TiPS - VJS
18
19
  • VJS T08: Punainen: Treenipeli PK-35 - VJS
20
21
22
23
  • VJS T08: Punainen: Valtti - VJS
24
25
26
27
28
29
30
  • VJS T08: Valkoinen: T13 Kolmonen VJS - Valtti
31