Tervetuloa VJS:n
2008 tyttöjen joukkueen sivuilleVJS T08 on keväällä 2014 perustettu, vuonna 2008 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue.

Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ammattivalmentajiemme johdolla läpi vuoden hyvissä olosuhteissa. Motivoituneille tytöille on tarjolla lisäksi mahdollisuus osallistua seuravetoiseen Taitokouluun.

Harjoittelemme pääasiassa Vantaan Aktia Areenalla modernissa ja lämpimässä hallissa. Tämän lisäksi harjoituksia on VJS:n omistamalla Hissikeskuskentällä Myyrmäessä ja kesäisin myös MUP stadionilla Vantaalla.

Harjoittelemme ja pelaamme tasoryhmissä (Punainen ja Valkoinen), jotta kaikille pelaajille taataan mielekäs, laadukas ja oman motivaation tasoinen toiminta. Tule siis rohkeasti mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo useamman vuoden jalkapalloa päälajinasi harrastanut pelaaja.

Joukkueemme järjestää syys-lokakuussa 2019 avoimet harjoitukset sekä Valkoiselle että Punaiselle peliryhmälle, jolloin uusien pelaajien on helppo liittyä joukkueen mukaan. Punaiseen peliryhmään haluaville pelaajille järjestetään lisäksi erillisiä harjoituksia viikoilla 41 ja 43. Tarkempia tietoja harjoituksista sekä peliryhmien toiminnasta saa vastuuvalmentajalta.

Pääset mukaan joukkueen toimintaan ja avoimiin harjoituksiin olemalla yhteydessä vastuuvalmentaja Mikko Seppäseen: mikko.seppanen(a)ppi.inet.fi tai joukkueenjohtaja Sari Kattelukseen: sakattelus(a)gmail.com.

Mukaan harjoituksiin tarvitset urheiluun sopivan vaatetuksen ja juomapullon. Jos sinulla on oma pallo (koko 4), säärisuojat ja nappulakengät niin otathan nämäkin mukaan. Uudet pelaajat voivat pääsääntöisesti kokeilla jalkapalloa VJS:ssa kahden viikon kokeiluajan maksutta, jota voidaan tapauskohtaisesti pidentää.

Harjoittelemme 31.10.2019 asti seuraavasti:

TI klo 18:00-19:30 (Hissikeskus)
TO klo 16:30-18:00 (Aktia Areena)
PE klo 16:45-18:15 (MUP Stadion)

Lisäksi Taitokoulu:

MA klo 15:45-16:45 (Aktia Areena)

sekä maalivahtien harjoitukset:

TO klo 17:00-18:00 (Aktia Areena)

Olemme osallistuneet kuluneiden vuosien aikana useisiin erilaisiin turnauksiin ja sarjoihin sekä pelanneet monia harjoitusotteluita eri joukkueita vastaan ympäri Suomea. Leireilemme säännöllisesti myös Eerikkilässä ja muutamana vuotena olemme käyneet harjoittelemassa ja pelaamassa Otepäässä, Virossa.

Joukkue tulee osallistumaan tulevaisuudessa turnauksiin myös ulkomailla. Kesällä 2019 osallistuimme mm. Alandia Cupiin Ahvenanmaalla ja kilpajoukkueiden kutsuturnaukseen Tukholmassa, jossa pelasimme pohjoismaiden kovimpia joukkueita vastaan.

Joukkuettamme kuvastaa iloisuus, aktiivisuus, yhteisöllisyys sekä laadukkaaseen toimintaan keskittyminen – hauskuutta unohtamatta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Meidät löytää myös Instagramista, Twitteristä ja Facebookista


Joukkueen hyveet

Add some content to your accordion item here.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Sari Kattelus
p. 040-7361266
E-mail: sakattelus@gmail.com

Vastuuvalmentaja

Mikko Seppänen

p. 040 5209472 E-mail: mikko.seppanen@ppi.inet.fi

Apuvalmentajat

Antti Kattelus, Kimmo Jäntti, Pasi Peltola, Jari Leppänen


Kalenteri