Tervetuloa VJS:n
2008 tyttöjen joukkueen sivuille


VJS T08 on keväällä 2014 perustettu tyttöjen jalkapallojoukkue, jonka pelaajat ovat syntyneet pääasiassa vuonna 2008.

Harjoittelemme vähintään kolme kertaa viikossa ammattivalmentajiemme johdolla läpi vuoden hyvissä olosuhteissa. Motivoituneille tytöille on tarjolla lisäksi mahdollisuus osallistua seuravetoiseen Taitokouluun.

Harjoittelemme pääasiassa Vantaan Aktia Areenalla modernissa ja lämpimässä hallissa. Tämän lisäksi harjoituksia on VJS:n omistamalla Hissikeskuskentällä Myyrmäessä ja kesäisin myös MUP stadionilla Vantaalla.

Harjoittelemme ja pelaamme joustavissa tasoryhmissä (Punainen ja Valkoinen), jotta kaikille pelaajille taataan mielekäs, laadukas ja oman motivaation tasoinen toiminta. Tule siis rohkeasti mukaan, olitpa sitten vasta-alkaja tai jo useamman vuoden jalkapalloa päälajinasi harrastanut pelaaja.

Joukkueeseemme etsitään tällä hetkellä uusia pelaajia, sekä maalivahteja että kenttäpelaajia.

Helpoiten pääset mukaan joukkueen toimintaan olemalla yhteydessä joukkueenjohtaja Sari Kattelukseen (sakattelus(a)gmail.com) tai vastuuvalmentaja Mikko Seppäseen (mikko.seppanen(a)ppi.inet.fi).

Mukaan harjoituksiin tarvitset urheiluun sopivan vaatetuksen ja juomapullon. Jos sinulla on oma pallo (koko 4), säärisuojat ja nappulakengät niin otathan nämäkin mukaan. Uudet pelaajat voivat kokeilla jalkapalloa VJS:ssa kahden viikon kokeiluajan maksutta.

Harjoittelemme 1.4.2019 lähtien seuraavasti:

TI klo 18:00-19:30 (Hissikeskus)
TO klo 16:30-18:00 (Aktia Areena)
PE klo 16:45-18:15 (MUP Stadion)

Lisäksi Taitokoulu:

MA klo 16:00-17:00 (Aktia Areena)

sekä maalivahtien harjoitukset:

TO klo 17:00-18:00 (Aktia Areena)

Olemme osallistuneet kuluneiden vuosien aikana useisiin erilaisiin turnauksiin ja sarjoihin sekä pelanneet monia harkkapelejä eri joukkueita vastaan ympäri Suomea. Leireilemme säännöllisesti myös Eerikkilässä ja muutamana vuotena olemme käyneet harjoittelemassa ja pelaamassa Otepäässä, Virossa. Joukkue tulee osallistumaan tulevaisuudessa turnauksiin myös ulkomailla. Ensi kesänä lähdemme mm. Alandia Cupiin Ahvenanmaalle ja kilpajoukkueiden kutsuturnaukseen Tukholmaan pelaamaan pohjoismaiden kovimpia joukkueita vastaan.

Joukkuettamme kuvastaa iloisuus, aktiivisuus, yhteisöllisyys sekä laadukkaaseen toimintaan keskittyminen – hauskuutta unohtamatta. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Meidät löytää myös Instagramista, Twitteristä ja FacebookistaJoukkueen hyveet

Add some content to your accordion item here.

Yhteystiedot

Joukkueenjohtaja

Sari Kattelus
p. 040-7361266
E-mail: sakattelus@gmail.com

Vastuuvalmentaja

Mikko Seppänen

p. 040 5209472 E-mail: mikko.seppanen@ppi.inet.fi

Apuvalmentajat

Antti Kattelus, Kimmo Jäntti, Pasi Peltola, Jari Leppänen


Kalenteri