Tuu mukaan!

tiedätkö kiinnostuneen kaverin? Laita linkki jakoon !

Etsimme nyt motivoituneita ja jalkapallosta innostuneita pelaajia molempiin peliryhmiimme. Parhaiten pääset mukaan joukkueen toimintaan ja avoimiin harjoituksiin olemalla yhteydessä vastuuvalmentaja Velimatti ” Vellu” Helasterään (ks yhteystiedot).

Kokeilujakson jälkeen, päättäessäsi liittyä mukaan toimintaan, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Vantaan jalkapalloseura (VJS) on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista ja keskittyy pelaajien (tytöt ja pojat) ammattimaiseen ja laadukkaaseen pelaajakehitykseen. Usea VJS-tyttöjoukkueen kasvatti pelaa tälläkin hetkellä ammattilaisena ulkomailla, maajoukkueessa tai Kansallisessa Liigassa. Seura tarjoaa pelaajakehitykseen huippuolosuhteet ja ammattivalmennuksen. Maalivahdeiksi haluaville on tarjolla seuravetoisesti maalivahtivalmennusta ja kaikki pelaajat ovat systemaattisen fysiikkavalmennuksen piirissä, josta vastaa seuran fysiikkavalmennuspäällikkö.

TU14 joukkue pelaa tällä hetkellä kahdessa eri peliryhmässä. Punainen (kilpa) pelaa eteläisen alueen Ykkösessä ja Valkoinen (haaste) Kolmosessa. Joukkueemme toimintaa kuvastaa laadukas pelaajakehitys sekä pelaajien yksilöllinen tukeminen omalla urallansa. Pyrimme tukemaan jokaista pelaajaamme saavuttamaan oman unelmansa ja tavoitteensa jalkapallon saralla. Usea nykyinen pelaajamme on aloittanut jalkapallotaipaleensa toisessa seurassa ja joukkueessa – tärkeintä meille on pelaajan oma halukkuus kehittyä kohti omaa huippuansa ja jalkapallon pelaamisesta nauttiminen!

Uudet pelaajat voivat pääsääntöisesti kokeilla jalkapalloa VJS:ssa kahden viikon kokeiluajan maksutta ja näiltä sivuilta löydät myös joukkueen kalenterin.

Tervetuloa mukaan!