Tervetuloa VJS:n 2014 vuonna
syntyneiden poikien joukkueen sivuille.


Tervetuloa osaksi upeaa jalkapalloyhteisöä, jossa jokainen pelaaja on tärkeä. Vantaan Jalkapalloseurassa lapsenne pääsee mukaan laadukkaaseen ja innostavaan toimintaan, josta vastaavat osaavat ja koulutetut valmentajat

Uskomme, että panostamalla valmennuksen laatuun ja toteuttamalla kasvatuksessa urheilun ihanteita (kuten pitkäjänteisyys, rohkeus, sinnikkyys, yhteisöllisyys), voimme rakentaa kasvuympäristön, josta pelaajamme saavat mukaansa taitoja, jotka ovat hyödyksi laajemminkin heidän elämässään!

Tämä on VJS:n joukkuetoiminnan nuorimman ikäluokan, 2014-syntyneiden poikien/tyttöjen kotisivu. Huomaathan, että ikäluokasta käytetään lyhennettä U6. Tältä sivulta löydätte tiedot niin toiminnan hinnasta, harjoitusajoista ja -paikoista sekä tarvittavista varusteista. Löydätte sivulta myös valmentajan yhteystiedot.

Ilmoittaudu mukaan poikien/tyttöjen joukkuetoimintaan täällä (tähän linkki). Voit tulla mukaan milloin vain. Ilmoita kuitenkin ennen ensimmäisiä harjoituksia joukkueen vastuuvalmentajalle tulostasi (Pelaajan nimi ja harjoituspäivä johon olette tulossa).


Hinnat ja maksujen sisältö

Toimintamaksu 2020: 49 €/kk (luettehan ilmoittautuessanne huolellisesti läpi seuran jäsenehdot (tähän linkki). Toimintamaksu on jaettu kuukausittaisiin tasaeriin, jotta yksittäinen maksuerä ei kasvaisi liian suureksi. Kuukausierä ei siis ole maksu kyseisen kuukauden toiminnasta, vaan on maksuerä vuosittaisesta toimintamaksusta, joka tällä ikäluokalla on yhteensä 588€ (49€ x 12kk).

Toimintamaksu laskutetaan kuukausittain sähköpostitse. Lopettaminen tulee ilmoittaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen vjs@vjs.fi. Lopettamisilmoituksen jälkeen toimintamaksuvelvoite päättyy lopettamiskuukautta seuraavan kuukauden loppuun.

Toiminnan hinta määräytyy ikäluokan perustoiminnan mukaan. Summat sisältävät myös seuran hallintomaksun. Toimintamaksu sisältää perustoiminnan. Sen lisäksi laskutetaan erikseen mahdolliset perustoiminnan ulkopuoliset kulut.

Perustoiminta, eli valmennus, olosuhteet, ottelutoiminta (sarjat, perusturnaukset, erotuomarikorvaukset), joukkueen varusteet, valmentajien varusteet kuuluvat toimintamaksuun.

Perustoiminnan ulkopuoliset kulut laskutetaan erikseen, näitä ovat esimerkiksi ulkomaan leirit ja turnaukset, kotimaan leirit, lisäturnaukset, lisäharjoitusryhmät, pelaajien henkilökohtaiset varusteet jne.

Lisäksi seuran jäsenmaksu (50€/vuosi) ei kuulu toimintamaksuun.

Huomoittehan, että hinnat nousevat lähes aina, kun pelaaja kasvaa ikänsä puolesta seuraavaan ikäluokkaan, vaikka juuri sen uuden ikäluokan maksuissa ei tapahtuisi muutosta suhteessa edelliseen kauteen.

Maksujen sisällä on myös pelipassi (lajiliiton lisenssi) ja vakuutus U11-ikäluokkaan saakka (vanhemmilla ikäluokilla lisämaksullinen).

VArusteet

Kun tulet harjoituksiin ensimmäistä kertaa, tarvitset seuraavat varusteet

  • liikuntavaatetus sään mukaan (esim. tuulitakki, verkkarit tms)
  • lenkkarit tai jalkapallokengät (nappikset)
  • oma pallo
  • juomapullo (vedellä jo valmiiksi täytettynä)

Kun jatkat mukana VJS:n toiminnassa, tulee harjoitus- ja pelivarusteiden hankinta ajankohtaiseksi. Lisätietoja niistä löydät täältä (tähän linkki).

Kenttien sijainnit

VJS:n olosuhteiden osoitteet ja esittelyt löydät täältä (tähän linkki). Harjoittelemme laadukkaissa olosuhteissa niin sisällä kuin ulkonakin.

Yhteystiedot

Ota rohkeasti yhteyttä joko joukkueen valmentajaan tai seuran toimistoon, johon saat yhteyden sähköpostitse vjs@vjs.fi ja puhelimitse 0405940266.

Aku Jokinen
puh. 050 591 0787
email aku.jokinen@vjs.fi)


Harjoitusajat – ja paikat

Harjoittelemme arkisin 18.8. alkaen (voit valita jomman kumman päivän): tiistaina kello 17-18 Hissikeskus-kentällä
TAI
keskiviikkona kello 18-19 Aktia Areenalla
SEKÄ sunnuntaisin klo 12.30-13.30 Aktia Areena (koko joukkue).